Serbest oyuncu piyasasının açılmasının hemen ardından Minnesota Vikings tarafından serbest bırakılan ‘bir zamanlar yıldız’ reciever Mike Wallace, AFC North grubuna geri dönüyor. İsim yaptığı Steelers formasından sonra Dolphins ve Vikings formalarını da giyen Wallace, Baltimore Ravens ile iki yıllığına 11.5 milyon $ değerindeki kontrat konusunda anlaşmaya vardı.

Torrey Smith’in ayrılışından sonra derine atılan paslarda hiç bir etki gösteremeyen Ravens, Mike Wallace gibi bir oyuncunun eksikliğini duyuyordu ve bu açıdan iyi bir transfer yaptılar. Sekiz yıldır NFL’de olan Wallace, bu yaz 30 yaşına girmesine rağmen hala hızından bir şey kaybetmiş değil.

Ancak yine de Wallace’tan mucizeler yaratması beklenmemeli. Geçtiğimiz sezon Vikings ile sezon boyunca 39 kez pas yakalayıp sadece 473 yard ve iki touchdown’luk katkı veren oyuncu hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçen sezon ligin en kötü reciever gruplarından birine sahip olan Ravens ise önümüzdeki sezon Mike Wallace, Steve Smith, Kamar Aiken ve Breshad Perriman’dan oluşacak olan kağıt üzerinde umut veren bir gruba sahip olacak.