NFL basınında herkes işi gücü bıraktığı ve Johnny Manziel’in nerede ve kiminle yaşadığını konuşmaya başladı. NFLTR’de geçtiğimiz gün Johnny Manziel’in ev arkadaşı durumu ile ilgili bir haber geçmiştik…

Kısaca özetlemek gerekirse, Cleveland Browns’ın takımdan kestiği ve halen işsiz olan Johnny Manziel, Denver Broncos’un yıldız defans oyuncusu, Super Bowl MVP’si Von Miller ile eve çıktığını açıklamıştı. Ardından bu haber Von Miller tarafından yalanlanmış ve aslında Manziel’ın bir başka sorunlu Cleveland Browns oyuncusu Josh Gordon ile yaşadığı açıklanmıştı.

Sıkı durun, şimdi bu haberin de doğru olmadığı ortaya çıktı. Johnny Manziel, Josh Gordon ile de yaşamıyormuş!

“Adamım Von Miller ile yaşıyorum. Herkes Von Miller’ın kim olduğunu biliyor. Super Bowl MVP’si, Von Miller. Benim kardeşim. Şuanda onunla yaşıyorum. Hayatımızı düzene sokuyoruz.” derken doğruyu söylemediği ortaya çıkan Johnny Manziel, Josh Gordon konusunda da gerçekleri çarpıtıyormuş.

Her ne kadar iki sorunlu yıldızın beraber yaşaması eğlenceli bir haber gibi gözükse de Pro Football Talk’taki bir haber bunu da yalanladı.

Zaten Johnny Manziel için bile Josh Gordon gibi NFL tarafından ardı ardına ben cezalarına çarptırılan ve Ağustos ayına kadar hak iadesi için başvuramayacak bir isimle yaşamak pek akıllıca bir hamle gibi gözükmüyordu.

Yapılan yorumlara göre Manziel’in Josh Gordon ile birlikte eve çıkıp daha sonra yıldız oyuncunun tekrardan men cezası alma ihtimali ortaya çıkınca taşınmış olma ihtimali de bulunuyor. Sonuçta uzun bir süre maaş alamayacak olan Gordon, kiranın kendi payına düşen kısmını ödemekte güçlük çekebilir…

Bilinen o ki Johnny Manziel şuanda Los Angeles’ta bir yerlerde yaşıyor ve ev arkadaşı Von Miller ya da Josh Gordon değil. Kim bilir belki 2016 NFL Draftı’nda sonra bir de Johnny Manziel’a ev arkadaşı bulma draft’ı yapılır… Evine dön Johnny!