NFL’in iki yıldızı Cam Newton ve Von Miller’ın yolu 2011 Draftı’nda birinci ve ikinci sıradan seçildikleri günden beri sürekli kesişiyor. Bildiğiniz gibi bu ikili, en son Şubat ayında Super Bowl’da karşı karşıya gelmiş ve o düellonun kazananı tartışmasız Miller olmuştu.

Super Bowl boyunca Newton’ı bir türlü rahat bırakmayan Miller, MVP ödülüne giden yolda yıldız quarterback’e tam 2.5 sack yaparak güneşli bir San Francisco gününü Newton için adeta bir kabusa çevirmişti ki yıldız quarterback’in maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaşadığı hayal kırıklığı sebebiyle ne kadar huysuz davrandığını ve “Evet-Hayır”dan başka bir kelime kullanmadığını hepimiz hatırlıyoruz.

Tabi Super Bowl 50’nin en unutulmaz anı şüphesiz Miller’ın ilk çeyrekte Newton’ı fumble’a zorladığı ve takip eden pozisyonda da quarterback’in elinden düşürdüğü topu Broncos defansif end’i Malik Jackson’ın touchdown ile tamamlaması olmuştu.

Anlaşılan o ki Miller, o pozisyonu unutamamış olacak Newton’ın Instagram hesabı üzerinden su topu oynarken paylaştığı fotoğrafa öyle bir “photoshop” yaptı ki Newton, eğer kendisiyle dalga geçildiği o fotoğrafı gördüyse ezeli rakibi Miller’a fazlasıyla sinirlenmiştir. Sizce de quarterback sinirlenmekte haklı değil mi?:

Hahaha water polo sack!!!

A photo posted by Von Miller (@vonmiller) on

Tabi bırakalım biz Newton’ın sinirlenip sinirlenmediğini de fotoğrafın ne kadar ustaca düşünüldüğünü konuşalım. Çünkü biz, fotoğrafın gerçek pozisyonla pek bir farkının olduğunu göremedik:

Son olarak da Von Miller’a, biz futbolseverleri fazlasıyla güldüren bu müthiş paylaşımı için teşekkür edelim ve kendisinden böyle komik ve akıllıca paylaşımlarına son sürat devam etmesini isteyelim.