NFL’in en tecrübeli cornerback’lerinden Antonio Cromartie, kariyerinin ikinci “New York Jets baharı”nın ardından iki yıldır olduğu gibi bu off-season’da da kendisine yeni bir takım arayacak. Ancak 32 yaşındaki yıldız cornerback, önümüzdeki aylarda yeni bir takım ile anlaşmazsa bile yaz programını şimdiden fazlasıyla doldurmuş durumda.

Nitekim Cromartie, eşi Terricka ile ikiz çocuk beklediklerini duyurdu. Buraya kadar bunun bir haber niteliği taşımadığını düşünebiliriz. Ancak şunu hatırlatmadan geçmeyelim: Dünyaya gelecek ikizler, Cromartie’nin 11. ve 12. çocukları olacak. Evet yanlış okumadınız, 11. ve 12. çocukları!

İşin daha da ilginç kısmı ise Cromartie’nin 2013 yılında vazektomi denen ve erkeğin üreme kanallarını tıkayarak bir kadını hamile bırakmasını engelleyen bir ameliyatı geçirmiş olması. Eh tecrübeli oyuncu 10 çocuğa eskaza bir yenisi eklenmesin diye mantıklı bir hareket yapmış.

Öte yandan, bu ameliyatın ardından tekrar bir kadını hamile bırakabilme oranı yalnızca yüzde bir. O ihtimal de gitmiş, bizim halihazırda 10 çocuğu olan Cromartie ağabeyimizi bulmuş. Hem de tek çocukla da değil! Ne diyelim, büyük adamsın Cromartie!

Bunlarla birlikte Cromartie’nin son eşi olan ve kendisine bu zamana kadar iki çocuk vermiş Terricka, sürpriz hamileliğinden duyduğu şaşkınlığı şu sözlerle dile getiriyor: “Bunun mümkün olabileceğini ikimiz de düşünmüyorduk. Antonio’nun bu ameliyatı geçirmesi bizi çok rahatlatmıştı.”

Cromartie ise bu akıl almaz durumu yalnızca “Tanrı’nın takdiri” olarak yorumluyor. Eh Antonio’cum, bu küçük ihtimali göz önüne almayıp korunmazsan, sonucu anca “Tanrı’nın takdiri” diye yorumlarsın.