Buffalo Bills’in çiçeği burnunda oyun kurucusu Cardale Jones, draft’ta seçilmiş olan her oyuncu gibi hayatının en güzel günlerini geçiriyor. Ancak draft süresince zalim arkadaşlarının hedefi olan genç quarterback’in seçilme süreci, diğer oyunculardan çok daha stresli geçmiş.

Pazartesi günü New York’daki bir radyo istasyonuna konuşan Ohio State Buckeyes’ın eski yıldızı, draft’ın devam ettiği üç gün boyunca defalarca telefonda işletildiğini söyledi. En nihayetinde dördüncü turdan Bills’e giden Jones “Daha koçlara bile bundan bahsetmedim ama beni aradıklarında yine işletildiğimi düşündüm.” dedi.

Ayrıca genç quarterback verdiği röportajın devamında “Bütün gün boyunca bilmediğim numaralardan telefon geldi, ben açınca da suratıma kapattılar.” açıklamasını yaptı. Bills tarafından arandığında da arkadaşları tarafından işletildiğini düşünen Jones, televizyondaki anonsu duyana kadar kendisiyle telefonda konuşanların takımın genel menajeri ve koçlarının olduğuna inanamadığını söyledi.

“Ekranda görene kadar inanamamıştım. Odamda izlerken ailemin yanına geldim ve adımın açıklandığını duydum. Sonra telefonu bıraktım ve sevinçten delirdik.” diyen Jones’un arkadaşları, oyuncunun sevinirken videosunu çekmeyi ihmal etmemiş. Jones’un sevinçten t-shirt’ünü yırttığı an görülmeye değer: