Üniversiteler 1. Ligi’nde şampiyonun belli olmasının ardından bugün oynanan Süper Lig finalinde Sakarya Tatankaları, Anadolu Rangers’ı 13-3’lük skorla geçti ve böylece, bu sezon için üniversite liglerinin en büyük takımı olmayı başardı.

Marmaris Şehir Stadyumu’nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan final karşılaşmasında Tatankalar, bu sezonun en güçlü takımlarından Rangers’ı mağlup ederek son iki sezon oynamış olduğu bütün karşılaşmaları kazanmış oldu ve büyük bir başarının altına imzasını attı.

2014-2015 sezonunda Üniversiteler 1. Ligi’nde mücadele eden Sakarya ekibi, oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmemiş ve Süper Lig’e yükselmişti.

Final maçından hemen önce oynanan ve Süper Lig’in üçüncüsünü tayin eden Yeditepe Eagles-SDÜ Spartans karşılaşmasında ise gülen taraf 41-8 gibi rahat bir skorla Eagles oldu ve Isparta ekibi sezonu dördüncülükle tamamladı.

Sezon boyunca bizlere izlettikleri muhteşem performanslardan dolayı başta bu dört takım olmak üzere, Üniversiteler 1. Ligi ve Süper Ligi’nde mücadele eden tüm ekiplerimizi NFLTR ailesi olarak canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.