Değerli Amerikan futbolu severler, bu hayatta ünlü olup TV reklamlarından düşmeyebilirsiniz veya ortalama üzeri bir yakışıklılığa sahip olup ünlü bir Hollywood aktrisiyle flört edebilirsiniz veyahut da Amerikan futbolunda  eşi benzeri görülmemiş bir yetenekle henüz 30’unuzda adınızı NFL’in gelmiş geçmiş en iyi quarterback’lerinden birisi olarak tarihe yazdırabilirsiniz. Ya da Aaron Rodgers olup bütün bunların hepsine birden de sahip olabilirsiniz. Ancak görünen o ki bütün bunlara rağmen yine de ailenize yaranamazsınız.

Bildiğiniz üzere, Aaron Rodgers’ın eski bir NFL quarterback’i olan kardeşi Jordan, ABD’nin ünlü evlilik programı “The Bachelorette”ta yarışmanın gelin adayı JoJo’yu henüz ilk günden tavlamayı başarmış ve kendisinden bir öpücük dahi koparmıştı ki biz de bunun haberini sizlerle paylaşmıştık. O haberin üzerinden bir buçuk ay geçti ve bu süre içerisinde ikili işleri daha da pişirdi ve sıra geldi, damat ve gelin adayının doğup büyüdüğü şehirleri ve dolayısıyla aileleri ziyaret etmeye.

“Hometown visit” olarak adlandırılan bu konsept için, bizim Jordan tuttu JoJo’yu kolundan ve Rodgers ailesinin yaşadığı Kaliforniya’daki Chico şehrine götürdü. Bu buluşmada JoJo’nun, Rodgers ailesinin ebeveynleri (Ed ve Darla Rodgers) ve de Jordan’ın kardeşleri ile tanışması bekleniyordu. Bütün aile tek bir eksik dışında oradaydı ki o eksik de tahmin edebileceğiniz üzere Aaron’dı. Hal böyle olunca, Aaron yokluğunu fırsat bilen ve biraz da orada olmadığı için kendisine kızgın olan Rodgers ahalisi başladı yıldız quarterback hakkında verip veriştirmeye.

Ed ve Darla Rodgers’ın “Aaron, son birkaç yıldır kardeşi Jordan’la hiç ilgilenmedi bile ve bu da Jordan’ı çok üzüyor.” sitemiyle başlayan bu “Aaron Rodgers’ı topa tutma” sürecinde neler konuşuldu neler. Jordan’ın “Aaron ile doğru düzgün bir iletişimimiz olmaması beni çok yaralıyor.” demesinden tutun da küçük kardeş Luke’un “Aaron ve Aaron’ın yaptıkları hakkında konuşmak istemiyorum.” gibi oldukça sert sözlerine kadar her şey söylendi ve Aaron’ın ünlü olduğundan bu yana ailesine hiç değer vermediği ekran karşısında bütün ABD halkına duyuruldu.

Milyonlar karşısında yaşanan bu aile trajedisine, son noktayı ise JoJo koydu ve “Jordan’ın Aaron adında bir kardeşi yok.” diyerek adeta kardeşi kardeşe düşürecek ifadeler kullandı.

Sitemizin meşhur yazarı Hilmi Çeltikçioğlu ise Rodgers ailesinin içinde bulunduğu bu trajik durumu şu kıssadan hisseyle anlatıyor:

“Kar kıyamet bir yere gitti oğlum Harun (Aaron). Orada da takılmış bir kızın peşine. Bizi ne ara ne de sorar.”

Ancak Rodgers ailesinin, Aaron ile yaşadığı bu husumet yeni bir şey değilmiş gibi duruyor. Nitekim Luke, yaklaşık bir buçuk yıldır sosyal medya hesapları üzerinden Green Bay Packers’ı destekleyen tek bir bir yazı veya resim dahi paylaşmıyor. Daha da ilginç olan şey ise, Aaron ile birlikte çekildikleri son fotoğraf bundan tam dört yıl öncesine ait olması.

Peki Rodgers ailesi, “Parayı bulunca, Aaron bizi unuttu.” derken haklı mıydı? Bunu bilemeyiz. Ancak, yıldız quarterback’in “The Bachelorette” buluşmasında ailesini ve Jordan’ı yalnız bırakmasının birkaç olası sebebi varmış gibi duruyor.

Bunlardan ilki, Jordan’ın eski kız arkadaşı Brittany Farrar’ın Aaron’ın şu anki kız arkadaşı Olivia Munn’ın yakın arkadaşı olması ve her fırsatta “Jordan, beni aldattı.” diyerek mağduru oynaması. Bu sebeple Jordan, Olivia’nın tepkisini çekmiş olabilir ki yıldız aktris de sevgilisi Aaron’a “Bu sinsi ‘The Bachelorette’ oyunun bir parçası olma.” demiş olabilir.

İkinci bir olası sebep ise Rodgers ailesinin Olivia’dan pek haz etmiyor oluşu ve arada kalan Aaron’ın da ailesi yerine kız arkadaşını tercih etmesi. Üçüncü ve son olası sebep ise koskoca NFL’in yıldızı Aaron’ın, Rodgers soy adını  “The Bachelorette” gibi ucuz bir evlilik programına bulaştıran Jordan’a kızgın olması ve bu sebeple de Chico’daki buluşmaya gitmemesi.

Bütün bu sebeplere rağmen, Aaron’ın niye o buluşmaya gitmediği her zaman bir sır olarak kalacak. Biz iyisi mi aile meselelerine fazla karışmayalım. Ama Rodgers ailesine şunu söylemeden de geçmeyelim: “Gören de çocuğunuzu hayırsız evlat Johnny Manziel sanacak. Biraz daha az yüklenin şu adamın üstüne. Zaten Packers’ı ikinci bir Super Bowl’a taşıyamıyor diye herkes üstüne geliyor, bir de siz yapmayın bunu.”