Denver Broncos’un sezon öncesi hazırlık kampında oyuncular değil taraftar sakatlandı! Tuttuğu takımın antrenmanlarını kaçırmayan Grant Thornham adındaki genç Broncos taraftarı, yaşanan talihsiz ve bir o kadar da ilginç bir olayın sonrasında takımının formasına uygun olarak turuncu bir alçı ve mavi bir sargı giymeye hak kazandı.

Genç taraftar, Cuma günü düzenlenen Broncos antrenmanı sırasında sevdiği yıldız futbolcuları seyretmek için saha kenarında oturan birçok kişiden yalnızca bir tanesiydi. Thornham ve arkadaşları, kicker Brandon McManus’un alan gölü denemesi gerçekleştirdiği sırada ise topu yakalamak için kollarını yukarı doğru kaldırdılar.

McManus’un bu kick denemelerinden bir tanesinde de top, Thornham’ın koluna çok sert bir şekilde geldi ki genç taraftar o anı şu sözlerle anlatıyor: “O topun, koluma bu kadar şiddetli bir şekilde çarpacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Ancak olaydan sonra anladım ki, McManus toplara çok sert vuruyormuş.”

Bileğinin kırıldığını o an anlamayan 10 yaşındaki Thornham, daha sonra kolunun acısı geçmeyince doktora gitti ve bileğinin kırıldığını orada öğrendi. Genç taraftar, kırılan bileği ile ilgili olarak ise “Bu şekilde kırıldığı için mutluyum. Bence çok havalı bir şey oldu.” açıklamasını yaptı.

Pazar günkü antrenmana takım tarafından davet edilen genç taraftar, yeni sargısı sayesinde koç Gary Kubiak, Brandon McManus ve wide receiver Demaryius Thomas ile tanıştı. McManus, koç Kubiak’a kolunun kırılmasının kendi hatası olduğunu söyleyen Thornham’a “Bu konuda beni suçlayabilirsin” dedi. Genç taraftar teselli armağanı olarak ise imzalı bir Amerikan Futbolu topu aldı.