Bir zamanlar NFL’in uslanmaz çocuğu lakabıyla anılan eski Cleveland Browns oyun kurucusu Johnny Manziel, NFL’den uzak kalsa da beladan uzak kalamıyor! Amerikan futbolu kariyeri şu an için belirsizliğini koruyan oyuncunun hakkında, bu sefer de bar görevlisine yumruk attığı gerekçesiyle dava açıldı.

Bar çalışanı Eric Newton’ın iddiasına göre Manziel, attığı yumruk ile çalışanın burnunu kırmış! Pazartesi günü avukatlar tarafından hazırlanan dosyada mağdur tarafın hasarlardan dolayı bir milyon dolara kadar talepte bulunabileceği yazıyor.

Dosyada bahsi geçen olay, Eylül ayının ilk haftasında Manziel’in Austin’de (Teksas) katıldığı özel bir partide gerçekleşiyor. Mağdurun verdiği ifadeye göre Manziel, kendisinden içki hazırlamasını istemiş. Newton da görevinin o olmadığını söyleyince olanlar olmuş.

Sonrasında Newton, Manziel’in bu tavrını başka birine anlattığı sırada Manziel’in grubundan biri bunu duyuyor ve ortalık daha da karışıyor. Newton’ın arkasından küfür ederek giden Manziel, sonrasında Newton’ı yere yatırıyor ve burnuna yumruğu yerleştirip barın arka kapısından tüyüyor.

Austin Polis Departmanı olayla alakalı fazla bilgi sızdırmazken olayın gizlilik içerisinde araştırıldığını belirtti. Önümüzdeki Perşembe günü Dallas’ta hakim karşısına çıkacak olan Manziel, aynı zamanda kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle de suçlanmıştı. Geçtiğimiz Ocak ayında kız arkadaşına vurduğu ve onu ölümle tehdit ettiği söylenilen Manziel’a dava açılmıştı. Bir ay önce iki tarafın anlaştığı hakkında haberler çıkmıştı.

Manziel’in işlediği bir diğer vukuat da Los Angeles’ta kiraladığı evi birbirine katmasıydı. Ev sahibinin Manziel’a açtığı dava hala devam ediyor. Görünüşe göre Manziel kısa NFL kariyerini noktaladıktan sonra başını beladan uzak tutma taraftarı değil.