Pazartesi gecesi oynanan ve hakem hatalarının damga vurduğu Buffalo Bills – Seattle Seahawks maçının yankıları devam ediyor (Karşılaşmanın detaylı haberine buradan ulaşabilirsiniz.) Maçtan sonra yaptığı açıklamada Bills koçu Rex Ryan, Seahawks’un yıldız cornerback’i Richard Sherman’ın kendisine ters ters bakmasının ardından “Pislik gibi davranmayacak kadar iyi bir oyuncusun” diye bağırdığını açıklamıştı. Bu açıklamaya cevap ise bir gün sonra Seahawks koçu Pete Carroll’dan geldi.

Ryan ile ilgili olarak “Keşke kendi oyuncularına koçluk yapsa. Kendi takımıyla ilgilensin.” diyen Carroll, böylece oyuncusunu da bir anlama kollamış oldu. Bunun ardından ise renkli kişiliği ve sert demeçleriyle tanınan Rex Ryan, hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayarak Carroll’un açıklamalarına cevabını geciktirmedi.

“Aslına bakarsanız ben zaten kendi takımıma koçluk yapıyorum ve bununla da çok gurur duyuyorum. Her seferinde istediğimiz sonuçları alamıyor olabiliriz fakat takımımla gurur duyuyorum. Ancak böyle konularda ne söyleyeceğimi Pete’e sormayı unutmuşum. Bundan sonra onun oyuncularıyla ilgili bir soru sorulduğunda, ne cevap vermem gerektiğini Pete’e sorarım” diyen Ryan, kendisinden beklendiği gibi yine altta kalmadı.

NFL’de koçlar arasındaki bu tip atışmalara çok fazla rastlanmıyor. Ancak iki tecrübeli koçun karşılıklı cevaplarını takip etmek, insana “Keşke bu takımlar daha fazla maç yapsa.” dedirtecek kadar eğlenceli.