1994 yılında ayrıldığı Los Angeles’a yirmi iki yıl aradan sonra dönme kararı alan Rams sezon başında iyi bir hava yakalamış ve ilk dört maçın üçünü kazanmıştı. Sonrasında oynadığı yedi maçta altı mağlubiyet alan takım iyice düşüşe geçmeye başladı ve playoff umutlarını erkenden bitirdi. Tabii burada da eleştiri okları çoğu zaman head koç Jeff Fisher’a yönelmişti.

Los Angeles’a taşındıktan sonra takımı iyi yerlere taşımak isteyen Rams sahibi Stan Kroenke temelleri Inglewood’da atılan devasa bir stadyum projesini de hayata geçirmişti. Maliyeti 2.6 milyar dolar olan NFL Disney isimli stadyum bittiği takdirde ligin en büyük stadyumu niteliğini de kazanmış olacak.

Rams böyle büyük projelerle hedefe doğru koşmak isterken head koç Fisher’da başka bir rekora doğru koşuyor. An itibariyle NFL tarihinde bir koçun kariyerinde aldığı mağlubiyetler kategorisinde rekora doğru koşan Fisher iki maç daha kaybetmesi halinde Dan Reeves’in 165 maç olan mağlubiyet sayısı ile eşitlenmiş olacak.

Öte yandan bu hafta New England Patriots ile oynanacak maç için basın karşısına çıkan Fisher bir skandala daha imza attı!

Bir muhabirin Patriots running back’leri hakkında ne gibi bir planınız var sorusuna beyin yakan bir şekilde cevap veren Fisher herkesi şoka soktu. Verdiği cevapta,  “Brandon’ın bu sezon yaptığı işler gerçekten çok etkileyici. Kendisi iyi bir oyuncu. Keza buna ek olarak Danny’de öyle. Bu oyunculara karşı iyi savunma yapmak zorundayız” dedi.

Burada Fisher’ın bahsettiği Brandon Bolden’ın bu sezon taşıdığı bir top ve aldığı dört yard bulunuyor. Asıl bombanın patladığı yer öteki taraf!

Fisher, takımdan 2012’de ayrılıp San Diego Chargers’a giden Danny Woodhead’i hala Patriots’da zannediyor ki kendisinden övgülerle bahsetti. Ya Fisher tüm Amerikan futbolseverleri troll’ledi ya da kendisi futbola bu kadar uzak bir insan.

Bu skandalın ardından olaya el atan Rams yönetimi Fisher’ın orada Danny Amendola’dan bahsettiğini söyledi. Bu da başlı başına bir skandal dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız. İddia edilen Amendola takımda ne yazık ki running back değil wide receiver oynuyor. Fisher’a sorulan soru running back’ler ile ilgiliydi…

Bölgesel izlenme oranlarında da düşüşe geçen Rams’ın geçtiğimiz haftaki maçı USC Trojans’dan daha az izlendi ve reytinglerde dibi boyladı. Maçı izlemeye gelen kişi sayısı da fazla olmayınca Rams maçları biraz sıkıcı bir hal almaya başladı. Los Angeles Rams aynı zamanda ligde stadyumunu dolduramayan dört takımdan biri olarak göze çarpıyor.

Geleceği umut vadeden bir camianın head koçu Jeff Fisher taraftarların da deyimiyle hiç umut vadetmiyor…