13 Şubat Pazartesi günü Kulüpler 1. Ligi kuralarının Yeditepe Üniversitesi’nde yenilenmesinin üzerinden tam bir hafta geçmişken, 20 Şubat Pazartesi günü bu sefer İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yapılan kura çekimiyle Kulüpler 2. Ligi grupları ve 2017 sezonu fikstürü de belirlendi.

Düzenlenen organizasyon sonrası gruplar şu şekilde oluştu:

A Grubu

Sabancı Seahawks (Edirne Rumeli Gençlerbirliği)

Okan Huskies

Kocaeli Sharks

ÖZÜ Wolves (Küçükyalı Örnek SK)

Bandırma Jets

İstanbul Hammers (Pendikgücü)

Uludağ Timsahlar

B Grubu

Antalyaspor

Afyon Kocatepe Victory Walkers (Sinanpaşa Zafer GSK)

Ege Dolphins (Gut SK)

Anadolu Rangers

Selçuk Kartallar

Mersin Mustangs (Soli SK)

A Grubu’nda oynanacak ilk hafta maçlarında Kocaeli Sharks, evinde Okan Huskies’i ağırlayacak; ÖZÜ Wolves ise Bandırma Jets’e konuk olacak. İstanbul Hammers ve Uludağ Timsahlar Bursa’da karşı karşıya gelecekken yedi takımlı bu grupta Sabancı Seahawks, haftayı bye geçecek.

B Grubu’nda ise Antalyaspor, yeni sezonu Afyon Kocatepe Victory Walkers deplasmanında açacak. Yeni teknik kurul kararları sonrası tekrardan 2. Lig’e alınan Ege Dolphins ise Eskişehir’de Anadolu Rangers ile kozlarını paylaşacak. Dolphins ile aynı kaderi paylaşıp 2. Lig’e düşen Mersin Mustangs, evinde Selçuk Kartallar’ı ağırlayacak.

(Maçların oynanacağı tüm haftaların fikstürüne buradan ulaşabilirsiniz.)

Biz de NFLTR ailesi olarak, 2017 Sezonu’nda, Kulüpler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.