Sezonu, kariyerindeki beşinci Super Bowl şampiyonluğu ile kapatan Tom Brady’den imzalı bir forma sahibi olmak istiyorsanız artık yapmanız gerekenler çok basit. Brady’nin ortaklık kurduğu Tristar Sports isimli şirkete 1000 dolar gibi gayet cüzi (!) bir ödeme yapmanız, Super Bowl LI formasına kavuşmanız için yeterli!

Falcons karşısında, belki de NFL’in en büyük geri dönüşlerinden birini yaparak beşinci yüzüğüne kavuşan ve gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucu tartışmalarında zirveye oturan Brady, bu başarısı sonrası hayranlarını unutmadı.

Sevenlerini imzalı eşyalar ile de ödüllendirmek isteyen yıldız oyuncu, bunun karşılığında da yine her Brady hayranının kesesine uygun ücretler talep ediyor. Efsane quarterback’in imzalı fotoğraflarından birisi için 850 dolar ödenirken yine Brady imzalı ufacık Patriots kaskının ücreti tam 900 dolar!

Tanesi 1000 dolar olan antrenman formalarından değil de arkasında Brady yazan Super Bowl LI forması isterseniz kesenin ağzını biraz daha açmamız lazım çünkü bunun ücreti 1200 dolar.

“Yok bana bunlar az gelir.” diyenlerdenseniz Brady sizi de düşünmüş. Brady’nin, formanın üzerinde bir şeyler yazdıktan sonra imzalamasını isterseniz harf başına 25 dolar ödemek kaydıyla 400 dolar fazladan verip “5x Super Bowl Şampiyonu” yazdırabilirsiniz!