New York Jets bir zamanların efsane cornerback’i Darrelle Revis ile yollarını ayırdı. 31 yaşındaki cornerback, 10 yıllık kariyerinde sırasıyla Tampa Bay Buccaneers ve New England Patriots ile2013 ve 2014 sezonlarında fire verse de tam sekiz sezon boyunca Jets forması giydi. Ayrıca Revis, yedi kez de Pro Bowl’a seçilmeyi başardı.

New York Jets’in sahibi Woody Johnson, takımın bu hamlesiyle ilgili yaptığı açıklamalarında “Darrelle Revis şimdiye kadar Jets üniformasını giymiş en harika oyunculardan birisi. Onun yetenek, hırs ve içgüdü gibi özellikle oldukça nadir bulunan bir kombinasyon ve bu özelliklerin birleşimi onu kendi jenerasyonunun en baskın cornerback’lerinden biri yaptı. Darrelle’in bu camiaya katkılarından dolayı ona minnettarım ve kariyeri onu nereye götürürse götürsün Jets onun her zaman evi olacak.” ifadelerini kullandı.

Jets genel menajeri Mike Maccagnan ise açıklamalarında, “Darrelle’in seviyesinde bir futbolcu söz konusu olduğunda bu tarz kararlar vermek oldukça zorlaşıyor. Revis’e saygı duyuyoruz ve Jets ailesi ile birlikte geçirdiği zamanın önemi göz ardı edilemez. Mesleğine yaklaşımı ve kendi pozisyonu itibariyle NFL tarihindeki en iyi cornerbacklerden biri olmasıyla bu ligde nasıl profesyonel oyuncu olunacağını herkese gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Revis, bu ayın başında Pittsburgh’da yaşanan kavgadan dolayı dört büyük suçlamayla karşı karşıya kalmıştı. Ancak geçen sezon yaşadığı sıkıntılar ve 2017 senesinde takıma 13 milyon dolara mal olacak olması nedeniyle, suçlamalarla karşı karşıya kalmasaydı bile serbest bırakılması oldukça muhtemeldi.