Central European Football League’in (CEFL) ilk karşılaşmasına Kragujevac Wild Boars deplasmanında çıkan Koç Rams, ilk yarısını 14-7 önde kapattığı mücadelede rakibin ikinci yarıda bulduğu iki touchdown’a cevap veremeyince sahadan 21-14’lük skorla mağlup ayrıldı.

Yoğun yağış altında geçen karşılaşmanın ilk çeyreğinde iki taraf da skor bulamazken ikinci çeyreğe Quentin Williams öncülüğünde iyi bir başlangıç yapan Rams, yıldız quarterback’in wide receiver Ivan Pavlovic’e attığı uzun pasla skorda üstünlüğü yakaladı.

Ancak Rams, 7-0 öne geçtiği bu pozisyonun hemen ardından eski dostu Strahinja Stepovic’ten beklemediği bir darbe aldı ve bu yıl Sırp ekibi ile anlaşan eski Rams’li Stepovic, takip eden Wild Boars drive’ında yakaladığı touchdown pasıyla skoru 7-7’ye getirdi.

Devredeki son sözü ise yine Williams söyledi ve wide receiver Ozan Can Özen’i 25 yard’lık pasıyla end zone’da buluşturarak takımını 14-7’lik üstünlük ile soyunma odasına götürdü.

Rams, ilk yarıda CEFL tarihinin ilk şampiyonu (2006) ve 2013 finalisti Wild Boars’u yedi sayıda tutmayı başarsa da ev sahibi ekip, ikinci yarıda quarterback’i Ian McGinnis’in etkili oyunu sonucu kaydettiği iki touchdown ile skorda üstünlüğü sağladı. Rams, bu iki touchdown’a karşılık veremeyince çok iyi bir giriş yaptığı karşılaşmada galibiyeti kıl payı kaçırdı.

Grubun bir diğer maçında ise 11 yıllık geçmişe sahip olan CEFL’in her sezonunda final oynamış ve altı kez de şampiyonluk yaşamış ekibi Vukovi Belgrad, grubun diğer takımı Budapest Cowbells’i 27-24’lük skorla mağlup ederek lige galibiyetle başladı.