Central European Football League’de (CEFL) ikinci maçına çıkan Koç Rams, bir kez daha konuk olduğu Sırbistan deplasmanında bu sefer de Vukovi Belgrad’a mağlup olmaktan kurtulamadı ve yine yakın geçen bir mücadele sonucunda sahadan 35-28’lik skorla yenik ayrılan taraf oldu.

İlk yarısı karşılıklı skorlarla geçen karşılaşmada temsilcimiz, quarterback Quentin Williams’ın Charles McCrea’e attığı 42 yard’lık pas ve Taha Çokadar’ın koşusuyla skor bulmasına rağmen soyunma odasına önde giden ekip 20-13 ile Vukovi Belgrad oldu.

İkinci yarının başında gerçekleştirdiği uzun drive’ı yine Taha Çokadar’ın touchdown’u ile kapatan Rams’te Taha’nın touchdown’ının ardından McCrea tekrar sahneye çıkarken fake PAT (Point After Touchdown) denemesinde  end zone’a ulaşmayı başardı ve bu 2-point conversion Rams’i 21-20 öne taşıdı

Son çeyrekte skor 28-28’de kilitlendiği esnada ise Koç Rams, Vukovi Belgrad’ın öne geçmek için vurduğu alan golünü bloklayarak kalan 35 saniye için bir fırsat yakaladı.

Gruptaki averaj hesabı sebebiyle üst tura yükselmek için maçı en az bir touchdown farkla kazanması gereken Rams, son drive’a iyi başladı ancak ilerleyen oyunlarda quarterback Quentin Williams’ın attığı pas intercept edilince ekibimizin hem üst tur hem de galibiyet şansı bir hayli azaldı.

Bütün bunların üzerine Vukovi, interception sonrası yakaladığı son fırsatta touchdown’a ulaşarak maçın skorunu 35-28 olarak tayin etti ve ilk hafta Budapest Cowbells’i 27-24 ile geçen Sırp ekibi, ligdeki ikinci galibiyetine ulaştı.

CEFL’de oynadığı iki maçı kaybeden Koç Rams, böylece ilk kez mücadele ettiği lige veda etmiş oldu. Oynadığı iki karşılaşmada da iyi bir oyun ortaya koyan ve zaman zaman üstünlüğü eline geçirse de sahadan kıl payı yenik ayrılan Rams’i tebrik ediyor ve önümüzdeki yıllarda oynayacağı uluslararası müsabakalarda şimdiden kendilerine başarılar diliyoruz.