Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake’in, 4 Şubat 2018’de Minnesota’da oynanacak olan 52. Super Bowl maçının devre arası şovunda sahne alacak isim olacağı resmi olarak açıklandı.

10 parmağında 10 marifet olan aktör ve müzisyen Timberlake, tam 10 tane Grammy ödülüne ve sayısız diğer bir çok ödüle sahip. Müziğin yaşam tarzı olmasıyla ünlü Memphis doğumlu olan Timberlake, iki Grammy kazandığı ilk solo albümü olan “Justified” dan sonra, hızlı bir şekilde fazlaca saygı duyulan bir müzisyen oldu. Birçok performansıyla öne çıkan yetenekli sanatçı, En İyi Erkek Pop Vokal Performansı, En İyi Pop Albüm, En İyi Dans Şarkısı ve En İyi Müzik Videosu kategorilerinin de dahil olduğu bir çok ödül aldı. En son ise Trolls filmi için yaptığı ve 10. Grammy ödülünü aldığı şarkısı “Can’t Stop The Feeling!” ile Oscar ödüllerine aday gösterildi.

Müziğe olduğu kadar oyunculukta da yetenekli olan Justin; Alpha Dog, Black Snake Moan, Shrek The Third ve The Social Network’ün de dahil olduğu bir çok filmde oynadı. Ayrıca komedi programı Saturday Night Live’daki performanslarıyla dört Emmy ödülü kazandı. Timberlake’in en son oyunculuk projesi ise bu senenin sonunda vizyona girecek olan ve Kate Winslet ile başrolünü paylaştığı Wonder Wheel filmi…

Bu seneki Super Bowl maçı, daha önce 35 ve 38. Super Bowl maçında sahne alan Timberlake’in üçüncü Super Bowl Halftime şovu deneyimi olacak. Bu seneyle birlikte son senelerde Super Bowl’da sahne alan Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Katy Perry, Madonna, The Who, Prince, the Rolling Stones, Paul McCartney ve U2 gibi isimlerinde olduğu listede yerini alacak.

Bilindiği üzere, The Pepsi Super Bowl Halftime şovu yılın en çok izlenen müzik etkinliği. Geçen senenin şovu tüm zamanların ve platformların en çok izlenen müzik etkinliğiydi.

150 milyondan fazla insana ulaşan ve Lady Gaga’nın sahne aldığı 51. Super Bowl şovu aynı zamanda en çok izlenen Super Bowl şovu oldu. Birçok markanın sponsor olduğu ve reklamlarını yayınlatmaya çalıştığı bu etkinlik, bu sene de altıncı kez Pepsi sponsorluğunda hazırlanıyor.

16 senedir NFL partneri olan Pepsi, yine ligle ekip olup futbolseverler tarafından heyecanla beklenen şovun modern kültürün en görkemli sahnesi olduğundan emin olacak. Şimdilik merak edilen konu ise, Timberlake’e sahnede kimlerin eşlik edeceği…

Son olarak Super Bowl 38’de sahne alan Justin Timberlake, Janet Jackson ile yaptığı düet sonrası sanatçının göğsünü açarak televizyon tarihinin en büyük skandallarından birine imza atmıştı. NFL o günden sonra, MTV’nin Super Bowl devre arası şovlarını yapmasını yasaklamıştı. Ancak Justin Timberlake’in yıllar geçerken artan popülaritesi, şarkıcıyı bu sene için birinci tercih yapmışa benziyor…