NFL’de hazırlık kampları başlar başlamaz, iki gün içinde New York Giants’ın iki wide receiver’ı sakatlandı. Odell Beckham Jr.’ın Cleveland Browns’a gitmesi sonrası as wide receiver olması beklenen Sterling Shepard’ın el başparmağı çatlarken, potansiyel üçüncü receiver Corey Coleman’ın diz çapraz bağları koptu.

Sterling Shepard’ın yeni sezona yetişeceği açıklanırken kötü haber Coleman’dan geldi. Genç wide receiver’ın 2019 sezonunun tümünü kaçıracağı açıklandı.

2016 NFL Draftı’nın ilk turundan Cleveland Browns tarafından seçilen Coleman, Browns’ta beklentileri karşılayamazken geçtiğimiz sezon önce Buffalo Bills’e takaslanmış ardından kısa bir süre sonra takımdan kesilip bir ayı New England Patriots’ta geçirdikten sonra Giants’ın yolunu tutmuştu.

Sezonun ortasında geldiği Giants’ta sekiz maçta forma giyen Coleman, beş pas yakalayıp takımında 71 yard kazandırmıştı. Sezonun sonlarına doğru Giants’ın kick returner’ı olan Coleman, burada başarılı bir performans göstererek 23 kick return’de 598 yard elde etmişti.

25 yaşındaki oyuncunun bu sezon ise ilk 11’de Odell Beckham sonrası önemli bir rol üstlenmesi bekleniyordu. Ancak bu sakatlık Eylül ayında sezonun ilk maçı öncesi Giants’ın elinde Sterling Shepard’ın yanı sıra Golden Tate, Cody Latimer ve çaylaklar Darius Slayton ve Russell Shepard’ı bıraktı…

Bu gelişmelerden sonra Giants quarterback’i Eli Manning’in oldukça eleştirildiği şu günlerde Giants’ın receiver pozisyonuna bir transfer yapması muhtemel gözüküyor. Şu anda boşta olan Michael Crabtree ve Kelvin Benjamin gibi tecrübeli isimler Giants ile anılan oyuncular arasında yer alıyor…