Houston Texans, aradığı left tackle’ını Miami’de buldu. Texans, uğruna Jadeveon Clowney’i gözden çıkardığı Laremy Tunsil’i, bu takas olmayınca, iki ilk tur ve bir ikinci tur draft hakkı karşılığında takasla kadrosuna kattı. Takım, bu takas ile birlikte Tunsil’in yanında Dolphins’ten wide receiver Kenny Stills’i aldı.

Dolphins iki önemli oyuncusunu Texans’a gönderirken bu takasta special team oyuncusu Johnson Bademosi ve offensive lineman Julie’n Davenport’u kadrosuna ekledi. Bu dev hamle, Texans’ın Jadeveon Clowney’i Seahawks’a gönderdiği hamlenin hemen ardından geldi. Texans koçu ve geçici genel menajeri Bill O’Brien, Clowney takasında bir offensive line oyuncusu alamadığı için oldukça eleştirilmişti.

NFL’in left tackle pozisyonlarında yükselen yıldızlarından biri olan Laremy Tunsil, Texans hücumunda Deshaun Watson’ı koruması adından oldukça önemli bir transfer olarak öne çıkıyor. İki yıl daha çaylak kontratı altında olan Tunsil, Texans’ın offensive line’ındaki önemli bir problemi çözeceğe benziyor…

Tüm lig genelinde en çok eleştirilen offensive line’lardan birine sahip olan Houston Texans, 2017 senesinde takasla left tackle’ı Duane Brown’ı Seattle’a gönderdiğinden beri bu pozisyondaki sıkıntıya bir türlü çare bulamamıştı. Takımın gelecekte çok şeyler beklediği quarterback Deshaun Watson, bu sebeple ligin en çok sack’lenen QB’lerinin başında geliyordu.

Öte yandan aynı takas ile takıma katılan Kenny Stills’in, hücumda, wide receiver pozisyonunda DeAndre Hopkins’in ardından ikinci opsiyon olması bekleniyor. Ligin en iyi wide receiver’ları arasında yer alan Hopkins, bilindiği üzere son sezonlarda Will Fuller ve Keke Coutee’den beklenen desteği alamıyordu.

Dolphins açısından ise bir süredir takımda mutsuz olan Laremy Tunsil’in gönderilmesinin QB pozisyonunda veteran Ryan Fitzpatrick ve büyük umutlarla alınan Josh Rosen’ın elini zayıflattığı bir ise gerçek…