2 Şubat 2020 Pazar akşamı Miami Gardens’ta Hard Rock Stadium’da gerçekleşecek olan Super Bowl LIV’ün devre arasında Shakira ve Jennifer Lopez’in sahne alacağı açıklandı.

Her yıl Amerikan televizyon tarihinin en fazla izlenen programları arasına giren dev finalde, ilk defa iki büyük şarkıcı şovu paylaşacak. Haftalarca süren dedikoduların ardından Super Bowl devre arası şovunun ana sponsoru Pepsi ile NFL’in aynı anda Shakira ve Jennifor Lopez’i duyurması, medyada büyük bir heyecan yarattı.

Jay-Z’nin şirketi Roc Nation’ın yapımcılığı üstleneceği devre arası şovu 180 ülkede canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl New England Patriots’ın Los Angeles Rams’i 13-3 yendiği ve tarihin en az skor üretilen Super Bowl’u olan Super Bowl LIII, her ne kadar son 11 yılın en az izlenen Super Bowl’u olsa da Amerikan televizyon tarihinin en çok izlenen 10. yayını olmayı başarmıştı. Şimdi ise sadece Twitter’da 51.5 milyon takipçisi Shakira ile 44 milyon takipçisi olan Jennifer Lopez’in, 2020’deki karşılaşmada reytingleri tekrardan yukarılara çekmesi bekleniyor.

NFL’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleşecek dev karşılaşmada sahne alacak iki yıldız yaptıkları açıklamalarda mutluluklarını heyecanlarını dile getirirken, Amerika’daki Latin toplumu da en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.

“Diana Ross’un devre arasında gökyüzüne doğru uçmasını gördüğümden beri Super Bowl’da sahne almayı hayal ediyordum” diyen Jennifer Lopez ayptığı açıklama, “Şimdi ise sadece 100. yıl olmasından ötürü değil ama aynı zamanda bir başka Latina ile performs göstereğim için bu daha da özel olacak. Dünyanın en büyük sahnesinde biz kızların neler yapabileceğini göstermek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Amerika’da ve dünyadaki tüm Latinleri temsil edecek bir diğer kadın artist ile dünyanın en büyük sahnesine çıkacağım için çok onur duyuyorum, üstelik bu benim doğum günümde olacak!” diyen Shakira ise, “Bu gerçek bir Amerikan rüyası ve hayatta bir defa görülebilecek bir şov ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

Görünen o ki 2 Şubat 2020 gecesi son yılların en sansasyonel devre arası şovlarından biri bizleri bekliyor… Geçtiğimiz sezonki hayal kırıklığının ardından, karşılaşmanın da devre arası şovu kadar heyecan verici bir mücadele olması dileğiyle…