Güç sıralamasının bir başka bölümünde daha sıralamaya baktığımızda Los Angeles Chargers, Seattle Seahawks ve Cleveland Browns üst sıralardan düşen takımlar olurken Dallas Cowboys, Baltimore Ravens ve Tennessee Titans ise mevzubahis takımların yerlerine geçtiler. Orta sıralarda ise Cincinnati Bengals ve Las Vegas Raiders büyük bir sıçrama yaparken Carolina Panthers ve Miami Dolphins’in düşüşü bu hafta da devam etti. En büyük değişiklik ise Londra Jaguars’ın pardon Jacksonville Jaguars’ın aldığı galibiyetle yerini şimdilik başka bir takıma bırakması oldu.

1- Arizona Cardinals (NFC Batı, 6-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1  

Head koç Kliff Kingsbury yokluğunda galip gelmeyi bilen Cardinals, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Geçen haftada kazanmış olmalarına rağmen tutuk bir görüntü sergilemeleriyle kafalarda soru işareti bıraksalar da Browns karşısında hücumda yüksek derecede verimle oynayarak tüm soru işaretlerini silmek dışında NFC Konferansına da ciddi bir göz dağı verdiler. Savunmadaki eksiklerini de giderdikleri takdirde önleri gayet açık.

2- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3  

Savunma, secondary, cornerback’ler derken öyle veya böyle beş galibiyete ulaşan Bucs, Tom Brady’nin liderliğinde emin adımlara yürümeye devam ediyor. Her ne kadar topun arka tarafında sıkıntıları olsa da hücum anlamında bu eksiklerini kapattıkları söylenebilir. Hele bir de Florida ekibi iki hafta sonraki araya da kayıpsız girerse ne ala.

3- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4  

Seri galibiyetler kumpanyasını Chicago’ya da götüren Packers, buradan da mühim bir galibiyet çıkararak artık üzerinden tozu, kiri, pası ne varsa attı ve tüm o meşhur dramayı arkasında bırakmayı da başardı. Öte yandan A-Rod yine sadece performansıyla değil aynı zamanda oyunu yönlendirmesiyle artık saha içi liderliğini de gözle görülür bir biçimde tamamen ele alması gerçekten büyüleyici ki belki de MVP sezonlarından bir yana kendisini bu sezon izlemek aşırı keyif verdiği de bir gerçek. Pek kolay değil ama Packers organizasyonun ne yapıp edip bu adamı tutması lazım. Baksana adam sadece süperstar ve gelecek şöhretler müzesinin bir üyesi değil aynı zamanda Chicago Bears’ın da sahibi!

4- Buffalo Bills (AFC Doğu, 4-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2  

Titans karşısında epey bir terleyen Bills, Josh Allen’ın üçüncü çeyreğin sonunda takımı öne geçirmesine vesile olmasına rağmen Derrick Henry’e engel olamayarak maçın son bölümüne de yenik girdi. Lakin eline geçen önemli fırsatta Josh Allen’in “4 ve 1”de ayağının kayması sonucu endzone’un dibinde topu rakibine teslim ederek sezondaki ikinci mağlubiyetini aldılar. Özellikle maç için yapılan savunma hataları bir bakıma başa bela oldu. Neyse ki Bills, bu moral bozucu mağlubiyetten sonra bay haftasına girdi de biraz kafa toplamak için zamanları olacak.

5- Los Angeles Rams (NFC Batı, 5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5  

New York deplasmanından son derece rahat bir galibiyet ile dönen Rams, her ne kadar rakipte eksik ve sıkıntılar çok olsa da baştan sona kadar baskın bir oyunla kazanmayı bildi. Matthew Stafford, dört TD pasıyla güven tazelerken Cooper Kupp’ta 130 yard ve iki TD ile bu seneki çıkışını sürdürdü. Önünde Lions ve Texans gibi kendi seviyesinin altı takıma karşı iki maçı olan Los Angeles ekibinin kolay fikstürü çıkış yapmak ve momentum kazanmak için son derece ideal gözüküyor.

6- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6  

Son iki dakikasına önde girdiği maçı tam kaybedecekken uzatmalara götürmeyi başaran ve burada da geç de olsa fişi çeken Cowboys, peş peşe beşinci galibiyetini almayı bildi. Hücumda zaman zaman tutuk kalsalar da tam bir “clutch” performans sergileyen Dak Prescott, kritik anlardaki yaptığı doğru işlerle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Fakat 149 yard top tutup iki de TD yapan CeeDee Lamb ise bu sezonki en iyi rakamlarını elde ederken hücumunda ne denli önemli parçası olduğunu kanıtlamış oldu. Öte yandan savunmanın da özellikle koşu oyunlarındaki eksiği olduğu gözükse de verdiği skor katkısıyla güzel işlere de imza attılar. Bu zaferle birlikte artık Cowboys için dinlenme vakti.

7- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 5-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8  

Las Vegas deplasmanında aldığı galibiyetten sonra hızlıca toparlanan Ravens, evinde Chargers’ı mağlup ederek üst üste beşinci maçını kazandı. Özellikle takımını maça çok iyi hazırlayan başta John Harbaugh olmak üzere tüm koç ekibi, maç boyunca oyunun her iki tarafında da kontrolü eline alarak temiz bir galibiyet elde etti. Lamar Jackson’ın omuzuna çok fazla yük kalmadan koşu ağırlıklı bir hücum planıyla rakibe üstünlük kurmayı başaran Ravens, gerektiği yerlerde Marquise Brown ve Mark Andrews’ı da kullanarak pas oyunlarında da dengeyi sağladı. Savunmada ise Herbert’e yapılan baskı meyvesini verirken secondary’de de hemen hemen hiç alan vermeyerek rakip hücumu resmen kilitledi. Bu tarz bir galibiyetle birlikte Ravens yeniden momentum kazandığı söylenebilir.

8- Tennessee Titans (AFC Güney, 4-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11  

Daha önce bu öneri yapılmadıysa beyan etmek gerekir ki Titans isim değişikliğine gidip Tennessee yerine “Derrick Henry” ismini kullansalar hiç sırıtmaz. “Derrick Henry Titans”. Hiç de fena durmadı. Şaka bir yana Billls karşısında çok değerli bir galibiyet alan Titans, Derrick Henry’nin 143 yard ve üç TD sayesinde zafere ulaştı. Öte yandan Bills’in pas savunmasına karşı çok da kötü olmayan bir pass rush yapan Titans savunma hattı da galibiyeti getiren diğer etmenler arasındaydı. Nitekim önünde Chiefs, Colts, Rams ve Saints gibi zorlu fikstürü olan Titans’ın Derrick Henry’siz de oynamayı öğrenmesi, eğer böyle bir şey mümkün ise tabii hücum çeşitliliği açısından lehlerine bir durum olur gibi.

9- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 4-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7  

Başta hücumda oynadığı efektif oyunla bilinen Chargers, konuk olduğu Maryland deplasmanından sahadan silinerek kötü bir mağlubiyet aldı. Başta Justin Herbert olmak üzere hücumdaki her bir parçanın rakip savunma altında maç boyunca ezilmesi ve üstünlüğü ele alamaması tüm hücum planlarını alt üst etti. Eksiklerden ve hücumun hiçbir türlü işlememesinden doğrudan etkilenen savunma ise Ravens hücumuna karşı direnç gösteremedi. Bu mağlubiyetle bay haftasına giren Chargers’ın bu dinlenme süresinde toparlanıp aynı performansı bir daha göstermemesi en büyük temenni.

10- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10  

Başkent deplasmanında kazanarak biraz da olsa nefes alan Chiefs’te bu sezon vuku bulan bir diğer durum ise hücumda yapılan turnoverlar. Patrick Mahomes’un düşerken zorlama attığı pasların yanında Hill’in top düşürmeleri birlikte şu ana kadar hücumda 14 turnvoer yapan kırmızı beyazlı ekip bu alanda lider konumda bulunuyor. Her ne kadar bu durumu telafi etmek için bir sonraki hücumda ekstra efor sarf etseler de Andy Reid’in takımının ritminin bozulduğu aşikâr.

11- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9  

Ah Baker, vah Baker, şimdi değilse ne zaman, peki söylesene? Cardinals karşısında vasat bir oyun oynayan Baker, iki fumble ve bir interception ile üç turnover yaparak deyim yerindeyse sınıfta kaldı. Bu tarz ciddi maçlarda sürekli ortalıktan kaybolan 26 yaşındaki oyuncu yaşadığı sakatlıktan dolayı yerine Case Keenum’a bırakırken kendisi bir süre gözlerden ırak olabilir. Öte yandan önümüzdeki maçta elinde artık sakatlıklardan dolayı Nick Chubb ve Kareem Hunt’ta olmayacak olan hücum neler yapabilecek, orası Kevin Stefanski’nin becerilerine kalmış.

12- New Orleans Saints (NFC Güney, 3-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13  

Ligin ilk yarısında bir kazanıp bir kaybeden Saints, henüz istediği ritmi tutturamamış olsa da Sean Payton liderliğinde yarışın içinde kalmayı başardı. Lakin şu an için playoff takımların arasında yer alıyor olsalar da kalan maçlarda önlerinde dalgalı performansa ve şansa izin vermeyecek bir takvim olmasıyla birlikte ortalamayı yakalamaları bir hayli şart. Tabii bir de aynı süreçte sağlıklı kalmaları da lazım ki bu da başlarındaki bir bela olarak dikkat çekiyor.

13- Las Vegas Raiders (AFC Batı, 4-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17  

John Gruden sonrayı ayrılık acısından çabucak çıkan Raiders, AFC Batı rekabeti için önemli karşılaşmada Broncos’u deplasmanda mağlup ederek önemli bir avantajı da cebine koymayı başardı. Özellikle hücumda daha üretken bir oyun ortaya koyan siyah beyazlı takım Broncos gibi ligin iyi savunmalarından birine karşı maçı baştan sona üstün götürerek net bir galibiyet aldı. Nitekim bu Raiders adına beyaz bir sayfanın ve yeni bir çıkışın simgesi olabilir.

14- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 4-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19  

Zayıf rakibi Lions karşısında zorlanmadan kazanan Bengals, üç maçlık deplasman turunun ilkini kayıpsız geçti. Hücumda son derece efektif ve her an sonuca gidebilecek bir takım hüviyetinde olan turuncu siyahlı takım, Burrow liderliğinde ligin en çok sayı üreten onuncu ekibi olarak iyi bir ivme yakaladı. Nitekim önlerinde oynayacakları Ravens maçı ise hem gerçek bir playoff takımı olup olmadıklarını gösterirken aynı zamanda da kazandıkları takdirde ciddi de bir avantaj sağlayacaklar.

15- San Francisco 49ers (NFC Batı, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14  

Bay haftasından dönmeye hazırlanan 49ers’ta, Jimmy G tekrar formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Nitekim savunma anlamında kendilerine göre ligin ilk periyodunda fena bir performans göstermemiş olsa da mevcut hücumla gruplarındaki Cardinals ve Rams ile mücadele etmeleri pek kolay gözükmüyor. Hele ki iki rakibi de alıp başını gitmişken 49ers’ı zor bir periyod bekliyor.

16- Seattle Seahawks (NFC Batı, 2-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12  

Russell Wilson ve Chris Carson’dan yoksun çıkan Seahawks, Geno Smith’in uzatmalarda yaptığı fumble ile kazanabileceği maçtan yenilgiyle ayrıldı. Nitekim Geno Smith ile çok kötü bir oyun sergilemeseler de özellikle kritik anlarda fark yaratan oyuncu eksikliğini de baya bir hissetti. Fakat Wilson ve Carson ikilisi dönene kadar bu süreç devam edecek gibi gözüküyor. Tabii diğer rakiplerinin kazanıp farkı açması var ki bu da Seahawks adına dört yıl aradan sonra playoff’suz bir sezon anlamına gelebilir.

17- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21  

Her galibiyetin öneminin ayrı olduğu bir dönemden geçen Steelers, çok iyi bir oyun ortaya koymasa da bu sezon evindeki ikinci galibiyetini Chris Boswell’in uzatmalardaki alan golüyle almayı başardı ve bay haftasına en azından yüzde elli galibiyetle girebildi. Big Ben, 40 da 29 pas isabetiyle yüzde 72lik bir oran ile sezonun en iyi maçını çıkarırken oyun anlamında aynı şeyleri söylemek zor. Yine de T.J. Watt liderliğindeki savunmaya köstek olmayacak bir performans ortaya koyması Steelers’ın sezon gidişatı açısından yeter gibi gözüküyor. Ancak yine de Big Ben’e bir haftalık aranın ardından eski günlerine dönebilir mi? Kim bilir…

18- Chicago Bears (NFC Kuzey, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18  

Sayın Chicago Bears taraftarları, başta belirtmek isterim ki Aaron Rodgers Bey’i sevmeyebilirsiniz ama sanırım haklı. Neyse saha içine dönecek olursak iki maçtır kazanan Bears, Packers duvarına çarptı. Packers karşısında Aaron Rodgers ve arkadaşlarını maçın özellikle üçüncü çeyreğin ortasına kadar yavaşlatmayı başaran savunma yine güzel işlere imza atarken, yine hücum bu süre zarfında hiçbir varlık gösteremedi ve en son savunma direncinin de kırılmasıyla Bears, kendi evinde yine boğun eğmek zorunda kaldı. Artık Matt Nagy’nin bu hücuma çözüm üretmesi ve daha üretken bir hücum takımı saha sürmesi önemli. Bilmukabele Bears şüphesiz yeniden maç kazanabilir ancak işin içine ciddi rekabet girdiği zaman Chicago takımı henüz o seviyede olmadığını bir kez daha kanıtladı.

19- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22  

Son derece ilginç bir sezon geçiren Vikings, üçüncü haftadaki Seahawks galibiyeti dışında şu ana kadar oynadığı tüm maçlar ya alan golüyle ya uzatmalarla ya da tek farklı skorla bitti. Öyle ki Mike Zimmer’in takımı işini son ana bırakmayı gerçekten seviyor denebilir. Nitekim buna rağmen Panthers karşısında uzatmalarda bulduğu TD ile kazanan kuzey ekibi, bay haftasına girerken tekrardan yüzde elliyi yakalamış durumda. Sezonun geri kalanında şansları bu kadar yaver gitmeyebilir.

20- Carolina Panthers (NFC Güney, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

Üç galibiyetle sezona çok iyi bir giriş yapan Panthers, üst üste iki hafta evinde kaybederek işleri aleyhine çevirdi.  Özellikle Sam Darnold herhalde Jets günlerini özlemiş olacak ki son iki haftadır zaman zaman eskilerin hatırına iyi gözükmediği anlar da oldu. Öte yandan Shaq Thompson’ın eksikliği savunmada; Cam Erving’in eksikliği de hücum hattında hissedildiği de bir gerçek. Ve tabii ki Christian McCaffrey’in dönüşünün rötara uğraması ve 25 yaşındaki oyuncunun tekrardan sakat listesine gitmesi de Panthers hücumunu zarara uğratmaya devam edecek gibi gözüküyor.

21- Washington Football Team (NFC Doğu, 2-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16  

Bu sezonun sürpriz takımlarından olması beklenen Ron Rivera’nın Washington’u ne yazık ki geriye gitmeye devam ediyor. Hazır bu kadar dağınık bir Chiefs yakalayıp üstüne üstlük öne geçmişken yine kısır bir hücumla skor avantajlarını geliştirememeleri beklentilerin altında kalan savunmanın yanında başka bir mesele olarak değerlendirilebilecek bir husus. Öte yandan hücumun işleyen iki parçasından birisi olan Antonio Gibson’un sakatlığının ise ne denli olacağı şüphesiz hücuma olumsuz manada tesir edecektir.

22- Indianapolis Colts (AFC Güney, 2-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23  

Gruptaki zayıf rakibi karşısında kazanıp sezondaki ikinci galibiyetini alan Colts için çok büyük iş başardığını söyleyemeyiz. Her halükârda kazanmaları gereken bu hücumda Jonathan Taylor’un 145 yard koşup iki de TD yapması; savunmada ise Darius Leonard’ın bir interception ve bir fumble’a zorlama ile oynaması gibi bireysel performanslar ise galibiyetin anahtarı oldu. Ancak 20 pas denemesinde iki TD pası atan Carson Wentz’ten de şöyle bir dominant performans görememek hayal kırıklığı yaratmadı değil. Yine de Colts’un kazanmanın da bir yolunu bulması artık oynanan oyundan daha da önemli gibi duruyor.

23- Denver Broncos (AFC Batı, 3-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20  

Peş peşe aldığı üç mağlubiyetle ağır yara alan Broncos, üç maçlık periyottan sağ çıkamadı. Hele ki Raiders’a karşı kaybedilen maç, Chiefs’in de sallandığı AFC Batı mücadelesinde işlerini epey bir zora soktu. Zaten Teddy ile çok bir yere gidecekleri yok ama yine de gidişat açısından yarışın içinde olduklarından ötürü playoff yarışını değerlendirmek âdettendir. Öte yandan Vic Fangio için de koltuk ısınmaya başladı.

24- New England Patriots (AFC Doğu, 2-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24  

Bu sezon Foxborough’da bir türlü yüzü gülmeyen Patriots, Buccaneers maçından sonra Cowboys karşısında da kıl payı galibiyeti kaçırdı. Lakin geriden gerip öne geçtikleri bölümden üstünlüğü tekrardan rakibe verdikleri bölüme kadar olan süreçteki hücum performansı, aslında Patriots’un mağlubiyetine davetiye çıkaran ayrıntılardan biriydi. Bununla birlikte özellikle maçın bitimine yakın hele ki öne geçmişken yapılan basit savunma hataları ve izin verilen kolay yardlar Belichick’in takıma pek yakışmadı. Yine de sonuna kadar savaşan bir takım hüviyetinde olmaları ve Mac Jones’un belirli bir çizgiyi yakalama çırpınışları Patriots’a uzun vadede başarıyı getirebilir.

25- Atlanta Falcons (NFC Güney, 2-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26  

Londra’daki zaferle evine dönen ve dinlenmeye geçen Falcons, sezonun ikinci kısmını Miami deplasmanında açacak. İlk beş maçlık serüvende hücum anlamında kıpırdanmalar gösterseler de kritik anlardaki savunma performansları birçok maçta kendilerini yarı yolda bıraktı. Eğer bu sorunu da bir nebze olsun aza indirgeyebilirler ise en azından ligin orta sıralarında kendilerine yer bulabilirler.

26- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 2-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25  

Panthers karşısında aldığı galibiyet sonrasında evinde üçüncü kez kaybeden Eagles’ta işler pek iyi gitmiyor. Jalen Hurts’un oyun kuruculuğu sorgulanırken Nick Sirianni’de elini taşının altına koymasının ceremesini de çekmeye başladı. Neyse ki şansları varmış ki Dolphins’ten elde ettikleri draft hakkı şu an ikinci sıraya yükseldi.

27- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 1-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32  

Londra zaferiyle süregelen yenilgi serisini sonlandıran Jaguars, biraz da olsa nefes almayı başardı. Özellikle Trevor Lawrence, bu kötü düzenin içerisinde parlamasıyla ileride dönüşebileceği oyun kurucunun da emarelerini gösteriyor. Tabii mühim sorulardan birisi, Jaguars bu galibiyetten sonra bir ikincisi için 19 maç daha bekleyecek mi?

28- New York Giants (NFC Doğu, 1-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27  

New York’un mavileri için işler kötü gitmeye devam ediyor. Hücumdaki sakatlıklardan dolayı Rams karşısında hemen hemen hiçbir varlık gösteremezken savunmada da ciddi bir performans düşüklüğü olduğu gözle görüyor. Özellikle Daniel Jones’un oyunu bu takımı taşıyacak takati kalmamış gibi. Nihayetinde bu gidişatla Giants’ın sonu hiç iyi değil.

29- New York Jets (AFC Doğu, 1-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29  

Lig macerasının ilk beş maçlık bölümünde oynadığı oyunla ligin en kötü oyun kurucuları arasına giren çaylak Zach Wilson’u kalan on bir maçta da pek kolay bir takvim beklemiyor. Bu durum şüphesiz Jets’in sezonun geri kalanında başını ağrıtan ana mesele olacaktır ki altı hafta sonunda ligin en az yard kat eden takımı arasında yerleri pekâlâ sağlam gözüküyor. Bu noktada başta head koç Saleh olmak üzere hücum koordinatörü Mike LaFleur’un neleri değiştireceği ve ilerleyişe nasıl bir çözüm getirecekleri de ilerleyen süreçte belli olacak.

30- Miami Dolphins (AFC Doğu, 1-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28  

Playoff takımından ligin en kötü koçu arasında gösterilen ve onlarca maçtır üst üste kaybeden organizasyonuna galibiyet armağan takıma… Ne yazık ki Brian Flores’in takımı buraya bir günde gelmese de üç beş maçta gelmeyi başardı. Özellikle koç ekibinde vermiş olduğu kararlar takımı bu noktaya kadar sürükledi denebilir. Artık taze kan ne olur bilinmez ama Flores’in gidişata dur demek için radikal değişiklikler yapması şart; yoksa kendisi radikal bir değişikliğe uğrayacak gibi gözüküyor.

31- Houston Texans (AFC Güney, 1-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31  

Kafasında ligi bitiren Texans, artık sezonun bitmesi için gün sayıyor. Colts karşısında hemen hemen hiçbir olumlu iş yapamayan ekip için bireysel performanslardan öte söylenecek bir bir şey de kalmadı. Bu bireysel performansların en önemlisi ise üçüncü tur seçimi Davis Mills. Onun da işlemeyen hücum ve sakatlıkların içinde nasıl bir gelişim gösterebileceği de soru işareti. Artık bu takımda çaylaklar ve sürpriz isimler oynasa da en azından ileriki seneler için kurulacak kadro için fikir sahibi olunabilir.

32- Detroit Lions (NFC Kuzey, 0-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30  

Lions’un seri mağlubiyetleri devam ederken artık takım içinden de homurdanmalar gelmeye başladı. Özellikle head koç Dan Campbell’in Jared Goff için “Olduğundan daha fazlasını yapması lazım” sözü ise mevzubahis fısıltıların medya önünde olanı. Nitekim her ne kadar Goff’un oyununda bariz sıkıntılar olsa da sanki takımda her şey doğruymuş da Goff yanlışmış gibi her şeyi Goff’un üzerine yıkmak Campbell’e yakışmadı. Hele ki Bengals karşısındaki bariz savunma hataları belki de başta incelenmesi gereken konular olarak öne çıkabilir. Bakalım Goff kendisi hakkındaki bu eleştirilere dört TD pasıyla cevap verebilecek mi? Hele ki önlerindeki rakip istenmediği yer olan Rams… Göster onlara gününü Goff!