Önümüzdeki yaz gösterime girecek olan yeni Batman filmi The Dark Knight Rises’da Amerikan futbolu hayranlarının da oldukça ilgisini çekecek sahneler bulunuyor. Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman gibi Hollywood yıldızlarının yer aldığı filmde, Pittsburgh Steelers’ın yıldızları da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan filmin resmi fragmanında Steelers’ın stadı Heinz Field’da çekilen görüntüler oldukça konuşuldu. İki dakikalık fragmanın sonunda filmin kötü adamı Bane’in stadyumda patlattığı bombalardan kurtulabilen tek isim Steelers’ın yıldız WR’ı Hines Ward oluyor.

Gotham City’nin Amerikan futbolu takımı Gothan Rogues’un receiver’ı olarak filmde rol alan Hines Ward, fragmanda yakaladığı bir pas sonrası enzone’a koşarken arkasında bombalar patlıyor ve Ward, touchdown sonrası arkasına bakınca büyük bir enkaz ile karşılaşıyor.

Fragmanda Ward dışındaki oyuncular net olarak gözükmez iken bu yaz Heinz Field’da gerçekleştirilen çekimlerde Ben Roethlisberger, Troy Polamalu, Heath Miller başta olmak üzere 10 Steelers oyuncusu yer almıştı.

Yıldız quarterback Ben Roethlisberger yaptığı açıklamada, “Filmde çok büyük bir rolümüz olacağını düşünmüyorum, yani Batman’i falan kovaladığımız yok. 10 yıl ya da 20 yıl sonra çocuklarımıza bir filmde olduğumuzu anlatabileceğimiz bir şey.” açıklamasını yapmıştı.

Diğer Steelers oyuncuları da bir Batman filminde ufak da olsa rol almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylemişlerdi.

Filmin fragmanını ve Hines Ward’ın performansını bu linkten izleyebilirsiniz.

Yazan: Haber Servisi