Carolina Panthers’ın yıldız wide receiver’ı Steve Smith sol kolundaki kırık sebebiyle takımının hazırlık kampının başlangıcında yer alamayacağı açıklandı.

Smith’in kolunun gençlere genellikle gençlere Amerikan futbolunu öğretmek amacıyla oynatılan Flag football oynarken kırıldığı bildirildi. Her ne kadar yıldız oyuncunun takımın sezon açılışına yetişmesi beklenirken, katıldığı aktivitenin kontratına aykırı bulunması halinde ciddi cezalarla karşılaşması bekleniyor.

Dört defa Pro Bowl olma onuru yaşamış olan Steve Smith’in en az hazırlık kampının iki haftasında takımdaki yerini alamayacağı ancak 12 Eylül’de takımının New York Giants ile oynayacağı maçta saha alacağı gelen haberler arasında.

Smith’in sakatlık anını anlata menajeri Derrick Fox, “Kendini desteklemek için kolunu kullandı. Bunu yaptığında keskin bir acı hissetti. Öğleden sonra X-ray’e girdi ve kolunda kırık olduğu anlaşıldı.” dedi.

Sakatlığının ardından ameliyat olan Smith’in koluna küçük bir platin ve vidalar takıldı. Menajeri yaptığı açıklamada kırılan kolun yıldız oyuncunun geçtiğimiz sezon kırdığı olduğu ancak bu sefer farklı bir yerden kırıldığını dile getirdi.

Derrick Fox, oyuncunun Charlotte’ta açtığı gençler futbol kampında çocuklarla flag football oynadığını belirtti ancak daha sonra açıklamasını değiştirerek çocuklarla mı yoksa yetişkinlerle mi oynadığından emin olmadığını söyledi.

31 yaşındaki Steve Smith geçtiğimiz sezon Panthers forması altında 15 maça çıkmış sezonu 65 kez pas yakalayarak, 982 yard ve yedi touchdown ile tamamlamıştı.

Yazan: Haber Servisi