Cleveland Browns’ın linebacker’ı Marcus Benard, Browns’ın Perşembe günkü idmanı öncesinde takımın soyunma odasında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Takım rutin idmanı öncesinde soyunma odasında bir sandalyede otura Benard’ın aniden yere kapaklanması herkeste büyük korku yarattı. O anda soyunma odasında idman için hazırlanan bazı takım arkadaşları ilk önce 25 yaşındaki oyuncunun şaka yaptığını düşündü.

Takım arkadaşının durumunun ciddiyetini anlayan bir diğer linebacker Matt Roth’un antrenör çağırmak için bağırmasıyla durumun ciddiyeti anlaşılırken, Browns teknik ekibinden yetkililer Benard’ı ilk kontrol ettiklerinde oyuncunun gözleri açık bir şekilde yerde yattığını belirttiler.

Browns organizasyonunun basın sözcüsünün yaptığı açıklamada başarılı oyuncunun durumunun sabit olduğu ancak üzerinde durulacak kadar önemli olmadığını dile getirdi. 45 dakikaları röportaj periyodunun bitimine yakın bir anda bayılan Benard, tekerlekli sandalye ile tesislerden çıkarılıp ambulansa bindirildi.

Benard bu sazon yaptığı 4.5 sack ile bu alanda takımının lideri konumundaydı. 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon draft edilmemiş bir çaylak olarak Jackson State Üniversite’sinden Browns kadrosuna girmişti. Benard bu sezon iki maçta ilk 11’de şans bulmuştu.

Yazan: Haber Servisi