Miami Dolphins’de tecrübeli oyun kurucu Chad Pennington, bu sezon ilk defa ilk 11’de sahaya çıktığı karşılaşmada beklenmedik bir şekilde sezonu kapattı. Sağ omzundan sakatlanan Pennington’ın büyük bir ihmali bir sezonuna mal oldu.

Dolphins’in ilk oyununda sakatlanan Pennington, huddle sırasında takımın running back’i Ronnie Brown’dan yardım istedi ve kolunu itmesini söyledi. Olay anını anlatan Ronnie Brown yaptığı açıklamada, “Benden bunu isteyince korktum. Koluna bir hasar vermemek için sert itmek yerine hafif bir hamle yaptım.” dedi.

Ronnie Brown’ın Pennington’a yaptığı ilk yardım işe yaramadı ve yıldız oyuncu sahayı terk etmek zorunda kaldı. Şimdi sezonu kapatan 34 yaşındaki oyuncunun kariyeri sona erme tehlikesiyle karşı karşıya.

Chad Pennington daha önce üç defa pas attığı omzundan sakatlanmış ve geçtiğimiz hafta başında Chad Henne’in yedeğe çekilmesiyle ilk 11’deki yerini uzun süre sonra alabilmişti.

Öte yandan Miam Dolphins’in Titans’ı 29 – 17 yendiği karşılaşmada Miami ekibinde diğer oyun kurucu Chad Henne’in de sakatlanmasıyla birlikte kadroya üçüncü quarterback Tyler Thigpen’i yedeklemesi için veteran oyuncu Patrick Ramsey eklendi.

Yazan: Haber Servisi