Oakland Raiders’ın eski quarterback’i JaMarcus Russell, Salı günü Washington Redskins ile idmanlara çıkmaya başladı. Redskins cephesinde bu hamlenin, Donovan McNabb’in Detroit Lions maçının son dakikalarında yedeğe çekilmesinden sadece üç gün sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

Takımın hücum koordinatörü Kyle Shanahan, yaptığı açıklamada Russell’ın denenen oyun kuruculardan sadece bir tanesi olduğunu ve sadece en iyi durumdaki oyuncunun takıma katılacağını belirtti.

Kyle Shanahan, JaMarcus Russell ile ilgili olarak “Onu da tıpkı diğer oyuncuları denediğimiz gibi deneyeceğiz.” dedi. Washington Redskins organizasyonu genellikle Salı günleri çeşitli oyuncuları idmanlara davet ederken, eski LSU yıldızı Russell’ın idmanlara çıkması McNabb’in takımdaki geleceği ile ilgili soru işaretleri uyandırdı.

JaMarcus Russell, 2007 NFL Draftı’nda büyük umutlarla birinci sıradan seçilmiş ancak Oakland Raiders ile geçirdiği, hayal kırıklıklarıyla dolu üç sezonun ardından geçtiğimiz Mayıs ayında takımdan kesilmişti.

25 yaşındaki JaMarcus Russell, Raiders kariyeri boyunca fazla kiloları dolayısıyla sıkça eleştirilmiş ve çalışma etiği teknik ekibi tarafından sıkça sorgulanır hale gelmişti.

Kyle Shanahan ise Russell’ın yeteneklerini överken, basın mensuplarına takıma girmek için sadece yeteneğe değil birçok unsura gerek olduğunu hatırlattı.

Mayıs ayından beri herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan JaMarcus Russell’ın önümüzdeki günlerde Washington Redskins’e katılıp katılmayacağını hep beraber göreceğiz.

Redskins, hatırlanacağı üzere daha önce Shaun Alexander, Larry Johnson, Willie Parker gibi kariyeri düşüşte olan oyunculara ikinci bir şans vererek kadrosuna katmış ancak üç oyuncunun da Washington’daki kariyerleri uzun sürmemişti.

Yazan: Haber Servisi