Geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde serbest bırakılan Vikings tarafından Randy Moss’un yeni takımı Tennessee Titans oldu. Titans, 1998 NFL Draftı’nda şansı varken seçmediği Randy Moss’u Çarşamba günü kadrosuna kattı.

The Associated Press’e açıklamalar yapan Titans head koçu Jeff Fisher, “Zamanlama her şeydir. Onu ne kadar hızlı bir şekilde sahaya çıkarırsak, bizimle o kadar uzun süre birlikte olur ve bizim için daha verimli olur. Moss’un takıma bize yardımcı olacağını düşünüyorum ve onu o derin pasları yakalamak için koşarken görmek için sabırsızlanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Tennesse Titans, serbest oyuncu transfer edebilme listesinde 23.sırada olmasına rağmen bu hamleyi yaparak, NFL’in en önemli wide receiver’larından biri olan Moss konusunda, ayağına gelen ikinci şansı tepmemiş oldu. Tennessee Titans, o zamanlar ki adıyla Oilers, 1998 yılında NFL Draftı’nın ilk tur 16.sırasında Kyle Dyson’ı seçmiş ve Randy Moss’u seçmemelerinin nedeni olarak, başarılı oyuncunun karakteri ile ilgili duydukları endişeleri göstermişlerdi.

Bu sezon üçüncü takımının formasını giyecek olan Randy Moss’un oyun kurucular Vince Young ve eski takım arkadaşı Kerry Collins ile başarılı performansını sürdürüp sürdüremeyeceği büyük merak konusu.

“Randy her zaman iyi bir takım arkadaşı olmuştur ve kendisi çok popüler bir oyuncu. Bence bu onun için çok iyi bir fırsat. Bu, Moss için yeni bir başlangıç.” diyen Fisher, “Soyunma odasında çok iyi bir ortamımız var. Oyuncuların hepsi Moss’u kabullenecektir. Moss’un onları yeni takım arkadaşları olarak benimseyeceğinden eminim.” açıklamasını yaptı.

Titans taraftarları Moss’dan bu sezon beş maçını kazanıp üç maçını kaybeden ve AFC Güney grubu liderliği için oynayan takımlarına yardım etmesini bekliyor.

Tennessee ekibinin fikstüründe şuanda beş tane grup maçı bulunuyor. Son iki playoff maçını da kaybeden Titans’ın bu hafta maçı yokken, bu sezonun flaş ismi wide receiver Kenny Britt’in 14 Kasım’daki Miami Dolphins maçında oynamaması bekleniyor.

Yazan: Haber Servisi