Jacksonville Jaguars’ın yıldız running back’i NFC Finali sonrasında Twitter’da Jay Cutler’ı eleştiren mesajlarından geri adım attı.

Dizindeki sakatlıktan ötürü maçı yarım bırakan Jay Cutler, Bears’ın elenmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Jones-Drew, Twitter sayfasından “Tek söylemek istediğim, maça dizindeki sakatlığa rağmen devam edebilirdi. Ben bütün bir sezona öyle devam ettim.” demişti.

Bu mesajlarından bir gün sonra yine Twitter sayfasından, “Lütfen herkes bunu okusun ve anlasın, Jay Cutler’ı eleştirmiyordum.” diyerek The Associated Press’e telefonla verdiği röportajın linkini verdi.

Jones Drew, yaptığı açıklamada, “Ona asla saldırmadım, onun bir kaybeden olduğunu da söylemedim. Dayanıklılığını da sorgulamadım. Ben sadece Twitter’da eğleniyordum, şakam ciddiye alındı.” dedi.

Yıldız running back açıklamasının Florida’daki taraftarlarına yönelik olduğunu söyledi ve “Ben o kadar önemli bir şampiyonluk maçında henüz forma giymedim. Olay o anki durumla alakalı. O yüzden ilk düşüncem maça neden devam etmediğiydi.” diye ekledi.

Jay Cutler, takımının 21 – 14 kaybettiği maçtan sonra taraftarlar, medya ve oyuncular tarafından ağır biçimde eleştirilmiş ancak Chicago Bears, oyun kurucusuna sahip çıkmıştı.

Yazan: Haber Servisi