Tennessee Titans’ın sahibi Bud Adams yaptığı açıklamada takımın oyun kurucusu Vince Young’ı gönderip yeni bir oyun kurucuyla yola devam etmenin zamanının geldiğini söyledi. Adams yaptığı açıklamada Vince Young’ın önümüzdeki sezon takım kadrosunda yer alamayacağını açıkça ifade etti.

“İki konuda vermemiz gereken önemli iki karar var. Bunlardan biri teknik ekip ile ilgili diğeri ise quarterback pozisyonun geleceği. Bu iki birbirinden ayrı konular ve bunları birbirinden ayrı değerlendireceğim.” diyen Bud Adams, 2006 NFL Draftı’nda Vince Young’ı üçüncü sıradan seçen isimdi.

2006 yılında takımına Vince Young’ı kazandırdığı için çok mutlu olan Adams, beş sezon sonra Young’ı takımda görmeyi dile getirmesiyle gözler Vince Young’a döndü. Tennessee Titans ile geçirdiği beş sezonluk NFL kariyerinde 30 – 17 galibiyet – mağlubiyet oranı bulunan Young’ın, sezonu .500 galibiyet oranı ve üstüyle bitiren takımlara karşı 13 galibiyeti ve 14 mağlubiyeti bulunuyor.

27 yaşındaki oyun kurucu The Tennessean’a yaptığı açıklamada biraz üzgün olduğunu anacak Adams ve koç Fisher’a kendisine bir şans verdikleri için teşekkür ettiğini söyledi. “Her şey benim hatamdı ama artık bitti. Koç Fisher, Bud Adams ve tüm koçlarımla takım arkadaşlarıma her şeyin en iyisini diliyorum.” diyen Vince Young, Adams’ın kararını kabullenmiş gözüktü.

Daha sonra Twitter sayfasından Nashville’e ve Titans taraftarlarına teşekkür eden Young, “Yeni bir başlangıç yapıp yeteneklerimi yeni bir takıma taşımak istiyorum.” açıklamasında bulundu.

Mart ayında bu sezonun kadro bonusu olarak 4.25 milyon dolar alacak olan Vince Young’ın 2011 sezonunda takımda kalırsa 8.5 milyon dolar alacak.

Young’ın Titans kariyeri istatistikleri ise 54 maçta 1190 pas yardı 42 touchdown pası, 42 interception, 1380 koşu yardı ve 12 touchdown koşusundan olarak noktalandı.

Yazan: Haber Servisi