Herkesin 2010 sezonunda patlama yapmasını beklediği ancak sakatlığından ötürü sezonun büyük bölümünü kaçıran Green Bay Packers tight end’inden iyi haberler gelmeye başladı. Finley, sezonu kapatmasına sebep olan diz ameliyatının ardından ilk defa rota koşuları yapmaya başladı.

Genç yıldız, sakatlıklarından ötürü Packers’ın Super Bowl şampiyonu kadrosunda yer almayan 16 Packers oyuncusundan biri olmuştu. Ekim ayında sakatlanan Finley, meniküsünde meydana gelen yırtığı düzeltmek için ameliyat olmuştu ve kendisinin altı ila on hafta arasında sağlığına kavuşacağı bildirilmişti.

En 2010 sezonunun beşinci haftasında sahaya çıkan Jermichael Finley, Twitter sayfasında yayınladığı mesajda, “Bugün, beşinci haftadan beri ilk defa pas yakalamaya ve rota koşuları yapmaya başladım. Ve çok iyi gözüküyorum.” dedi.

Packers hücumumun en önemli silahlarından biri olan ve aynı zamanda ligin en iyi tight end’leri arasında gösterilen Finley, 2011 yılında daha büyük, daha hızlı ve daha güçlü olarak sahalara döneceğini söyledi.

Sağlıklı olduğunda quarterback Aaron Rodgers’ın bir numaralı hedefi olan Finley’nin takımının hazırlık kampında tam olarak hazır olması bekleniyor.

2010 sezonunda beş maçta forma giyen Finley, bu maçlarda 301 yard pas tutmuş ve bir touchdown yapmıştı.

Yazan: Haber Servisi