New York Giants’da sakatlıklar can sıkıntısı yaratırken bir yandan da iyi haberler geldi. New York ekibinde sakatlıkları süren wide reciever Brandon Stokley (Kuadricep) ve corner back Prens Amukamara’nın (Ayak) sakatlıklarından dolayı bu hafta oynanacak olan Arizona Cardinals karşılaşmasında oynayamayacak olması takımda morallerin bozulmasına neden oldu.

Ancak gelen bu kötü haberlerin ardından defensive end’ler Osi Umenyiora ve Justin Tuck’ın yapılan son kontrollerden sonra bu hafta Arizona deplasmanında oynayabilecek olmaları Giants taraftarlarına umut verdi.

NFL Network muhabiri Jason La Canfora’nın çeşitli kaynaklara dayandırdığı haberinde Ağustos ayında sağ dizinden Artroskopik ameliyatı geçiren Umenyiora’nın bu Cuma yapılan kontroller sonrası Arizona deplasmanına götürüleceği ve büyük olasılıkla maçta görev alacağı belirtildi.

Umenyiora yapılan kontroller sonrasında “Bu çok güzel bir olay oynamak için sabırsızlanıyorum, ne zaman forma giyeceğim önemli değil bu hafta ya da daha sonra ancak tekrar forma giymek benim için yeniden aşkı yaşamak gibi olacak.” dedi.

Diğer bir defensive end Justin Tuck’ın ise yapılan kontroller sonrasında oynayıp oynamaması kararı Giants Head koçu Tom Caughlin’e bırakıldı. Justin Tuck’ın da bu hafta oynanacak maç için deplasmana götürülmesi bekleniyor. Tuck’ın maçta oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Yazan: Haber Servisi