NFL’de geçtiğimiz haftanın en önemli olayı Minnesota Vikings’in tecrübeli quarterback Donovan McNabb’i serbest bırakması oldu. 1 Aralık’da gerçekleşen hamle sonrası Vikings head koçu tarafların sözleşmeyi karşılık fesih ettiğini duyurdu.

“İki taraf için de en iyisi bu” açıklamasını yapan Leslie Frazier, “O çok iyi bir oyuncuydu ve ligimizde çok uzun süredir muhteşemdi.” açıklamasını yaptı. Donovan McNabb bu sezon başında Washington Redskins’den transfer edilmiş ancak Vikings’de beklentileri karşılayamamıştı.

Tecrübeli oyuncu Vikings formasıyla çıktığı altı maçta sadece bir galibiyet alırken sadece dört touchdown pası atabilmişti. Yedinci haftadan sonra ilk 11’deki yerini çaylak Christian Ponder’a kaptıran McNabb, son olarak takımın üçüncü QB’si konumunda bulunuyordu.

Hafta içinde hiçbir takım tarafından serbest oyuncu havuzundan alınmayan McNabb’in bu sezon tekrardan bir NFL takımında oynayıp oynamayacağı büyük merak konusu.

McNabb ile adı geçen takımlar arasında Houston Texans ve Miami Dolphins gibi takımlar bulunurken, Jay Cutler’ı sakatlık yüzünden kaybeden Chicago Bears’ın da tecrübeli oyuncu ile ilgilendiği konuşuluyor.

Yazan: Haber Servisi