27 Nisan’da Belgrad’da Sıbistan liginin güçlü ekiplerinden Pancevo Panthers ile karşılaşan Koç Stallions, sahadan 30 – 20’lik skorla galip ayrıldı. Maça hızlı başlayan Stallions ilk yarıyı 24– 0 önde kapattı.

İkinci yarıda Pancevo Panthers maça ortak olsa da maçının sonunda yaptıkları on side kick başarılı olmayınca Stallions sahadan zaferle ayrılmayı başardı. Koç Stallions’da iki touchdown pası yakalayan William Norwood sahanın yıldız isimlerinden biriydi.

Running back Saygun Ofluoğlu yaptığı iki touchdown koşusuyla takımının skor yükünü çeken bir diğer isim oldu. Stallions’ın savunmasında ise D-Line’da başarılı performanslarıyla Berkay Ülgün, Orhun Akbudak ve Tolga Miniç galibiyetin mimarlarından oldular.

Yaptığı dört touchdown sonrasında da 2-point conversation deneyen Koç Stallions bunlardan sadece bir tanesinde başarılı olmadı.

Bu skorla birlikte ilk Avrupa maçında galibiyete ulaşn Koç Stallions, Kulüpler 2.Ligi’ndeki son maçlarına ve Haziran ayında yapacağı ikinci Avrupa maçına odaklandı.

Yazan: Kaan Özaydın