Cuma günü Cleveland Browns’ın Buffalo Bills’in maçında sakatlanan yükselen yıldızı Brian Hoyer ile ilgili gelebilecek en kötü haber geldi. Browns head koçu Rob Chudzinski, başarılı oyuncunun sağ diz çapraz bağlarının yırtıldığını ve sezonu kaçıracağını açıklandı.

Bu gelişme ile birlikte Buffalo karşısında Hoyer’ın yerine oyuna giren eski starter quarterback Brandon Weeden, tekrardan as oyun kurucu pozisyonunu devralmış oldu.

Chudzinski yaptığı açıklamada henüz Browns CEO’su Joe Banner ile yeni bir QB transferini edilip edilmeyeceğini henüz konuşmadığını söyledi. Şuanda takımda Brandon Weeden’dan başka Redskins, Raiders ve Bears formaları giymiş veteran Jason Campbell bulunuyor.

Beş sezon boyunca Tom Brady, Ben Roethlisberger, Kevin Kolb gibi QB’lerin arkasında bekleyen Hoyer ise üçüncü haftada devraldığı starter QB pozisyonunda başarılı işler çıkarıp, Browns’a iki maç kazandırmıştı. Vikings ve Bengals galibiyetletlerinden sonra Hoyer, aynı zamanda memleketi olan Cleveland da bir anda yerel kahraman ilan edilmişti.

Yazan: Kaan Özaydın