Bruno Mars, TSİ 2 Şubat gecesi düzenlenecek olan Super Bowl’da devre arası gösterisinde sahnede yalnız olmayacak. Mars’a, ünlü rock grubu Red Hot Chili Peppers eşlik edecek.

Los Angeles Times’ın haberine göre, efsane rock grubu RHCP, Mars’ın davet üzerine sahneye çıkacak. NFL’in en büyük gösterisi olan Super Bowl, 2 Şubat 2014’te New Jersey’de düzenlenecek. Grubun, Bruno Mars’ın arkasında mı sahne alacağı, eşlik mi edeceği yoksa kendi parçalarından birini mi söyleyeceği hâlâ meçhul.

Red Hot Chili Peppers ‘nin gelecek olması, devre arası gösterisini takip edecek kitleyi genişleteceği de kesin. Elbette ki, Bruno Mars’ın RHCP ile ya da onlarsız söyleyeceği bir sürü hit olmuş parçaları var. Mars, geçtimiz yıl Unorthodox Jukebox adlı albümü ile listelerde kendine zirvede yer bulmuştu.

Öte yandan Red Hot Chili Peppers’ın 2011’de yayınladıkları son albümü  I’m With You, Bilboard dergisinin en iyi 200 listesinde ikinci sırada yer almıştı. Görünen o ki Super Bowl devre arasında yine muhteşem bir şov bizleri bekliyor.

Yazan: Aykut Hacıoğlu