Denver Broncos ve Seattle Seahawks’ın karşılaştığı Superbowl XLVIII’nın devre arası şovunda Bruno Mars ve Red Hot Chili Peppers sahne alarak izleyenleri coşturmuştu. East Ruhterford’taki MetLife Stadium’u dolduran taraftarlara eğlenceli çoğu kişiye göre son yılların en iyi devre arası şovunu izledi.
Hafiften yağmur yağmaya başladığında, bir sürü çocuk el ele tutuşmuş halde sahnede belirdi ve Mars’ın “Billionaire” adlı çıkış parçasını seslendirdiler. Şarkının ardından Bruno Mars üzerinde altın sarısı parlak pullu ceketle davul (bateri) çalarak ortaya çıktı.
Arkasında hoplayıp zıplayan grubu ile “Locked Out of Heaven” parçasını söylediler. Grammy ödüllü “Unorthodox Jukebox” albümünden “Treasure” şarkısını altın sarısı ışıklar eşliğinde seslendiren sanatçı, ardından “Runaway Baby” ve eskilerden Barret Strong’un “Money” parçasını söyledi.
Davulu Red Hot Chili Peppers’a devreden Bruno Mars’dan sonra, havanın buz gibi oluşuna hiç aldırış etmeyen RHCP tişörtleri olmadan sadece pantolon ve çorap ile sahneye çıktı. “Give It Away” adlı şarkı ile tüm kalabalığı zıplatmayı başaran grup “Just the Way You Are” ile kapanış yapmasından hemen önce stattaki ekranlardan Birleşmiş Milletler ordusu askerlerinin parçayı sevdiklerine armağan ettiği kısa görüntülerden oluşan bir video yayınlandı, ardından eşsiz bir gösteri sunan havai fişekler ile devre arası şovu sona erdi.
Bruno Mars ve RHCP o sırada 22-0 olan skordan dolayı durağanlaşmış izleyicileri adeta tekrardan maça ortak etti.

 Yazan: Aykut Hacıoğlu