Görünüşe bakılırsa Michael Vick’in Eagles ile bir geleceği artık yok gibi. Bu demek oluyor ki Salı günü serbest kalacak.
Spekülasyonlar arasında Jets’in de kendine bir yer bulabileceği konuşuluyor. Fakat Jets’de onu Geno Smith bekliyor olacak. Vikings’in running back’i Adrian Peterson’ın ise görüşü onun Minnesota’ya daha çok yakışacağı yönünde.
NFL Network’ün twitter aracılığıyla takipçilerine yönelttiği “Mike Vick hangi takımı anında playoff için yarışan bir takım haline getirir?” sorusuna AP’nin verdiği cevap dikkat çekiciydi; “Mike Vick, Vikings’i playoff takımı yapabilir!”
Fakat Vick, dizinden geçirdiği geçirdiği bir sakatlık sebebi ile görevini Nick Foles’a kaptırmıştı. Aslında Minnesota’da iyi iş çıkarabileceğini düşünmek pek de yersiz bir kanı değil. Elinde Greg Jenning ve Cordarrelle Patterson gibi silahlar olduğu vakit, sırtı yere gelmez gibi. Ama akıllardaki soru Vick’in sakatlanmadan ne kadar süre sağlıklı kalacağı. 2006’dan beri hiç bir sezonu tamamen bitiremedi. Sürekli sakatlıklarla başı derde girdi.
Yazan: Aykut Hacıoğlu