Vince Young’ın son geri dönüş hikayesi de başlamadan bitti. Cleveland Browns, Pazartesi günü Vince Young da dahil beş oyuncuyu serbest bıraktıklarını açıkladı. Bir başka quarterback Alex Tanney de serbest bırakılan isimler arasında yer aldı.
Pazartesi günü gelen haber Vince Young’ın kariyerindeki düşüş zincirine bir halka daha ekledi. Bir zamanlar Yılın En İyi Çaylak Hücum Oyuncusu seçilen Young, bununla birlikte geçtiğimiz dokuz ay içerisinde üç farklı takım tarafından serbest bırakılmış oldu. Young ayrıca 2011 sezonundan beri herhangi bir normal sezon maçında snap göremedi.
Bilindiği üzere Cleveland Browns 2014 NFL Draftının 22. sırasından Johnny Manziel’i seçmişti. Aynı zamanda draft edilmeyen serbest oyunculardan South Carolina QB’si Connor Shaw’la da anlaşmaya varmışlardı. Gelen duyumlara göre de Browns, Young ile aynı anda takıma katılan Tyler Thigpen’den daha umutlu.
Browns’ın quarterback listesinde son duruma bakılacak olursa Manziel ile Hoyer’ın ilk on bir için yarışması beklenirken Thigpen ve Shaw kadrodaki son yer için savaşacaklar.
Yazan: Görkem Şahinoğlu