NFL’de bu gece oynanacak, Pittsburgh Steelers ve Baltimore Ravens arasında oynanacak wildcard playoff maçı öncesi, Steelers cephesinden vurucu bir haber geldi. Running Back Le’Veon Bell, Cumartesi gecesi oynanacak maçta sahaya çıkamayacak!.
Bell, toplamda 1,361 yarda ulaşarak AFC  lideri olarak tamamladığı sezonun son maçı olan Cincinnati Bengals maçında dizinden sakatlanmıştı.
Üçüncü çeyrek sırasında, Bengals’ın safety’si Reggie Nelson’in sert darbesi, Bell’in dizine isabet etti. Bell bir sure sahada kaldı fakat daha sonra önce kenara geldi daha sonra da soyunma odasına gitti. Bu hafta antremanlara da çıkamayan başarılı oyuncu, Steelers tarafından bu gece oynanacak wildcard maçının kadrosuna da alınmadı.
Eğer Pittsburgh Steelers, Baltimore Ravens’ı elemeyi başarırsa yıldız oyuncunun playoff’un geri kalanı için de durumu belirsizliğini koruyor.
Bu durum sonrası Steelers, Ravens karşısında iki çaylak oyuncusu Josh Harris ve Dri Archer ya da bu hafta takıma katılan, veteran Ben Tate’ten faydalanmaya çalışacak.
Elbette bu sakatlık sonrası, defensive tackle Haloti Ngata’nin da dönüsüyle sertliğini arttıracak Ravens defansıyla baş etmek daha da zor hale gelecek.

Yazan: Barbaros Ataer