Tom Brady, Super Bowl MVP ödülüyle birlikte, gerçekten çok güzel bir kamyonet de kazandı. Fakat MVP ödülünü ona kazandıran gencide unutmadı ve Chevrolet marka kamyoneti ona hediye edeceğini açıkladı.
WEEI’ye konuşan Brady, MVP’ye hediye edilen kamyoneti, Butler’a verebilmek için uğraşacağını ve mutlaka bir yolunu bulacağını söyledi. Patriots’ın cornerback’i, goal line üzerinde Russell Wilson’a karşı yaptığı interception’la, Super Bowl zaferini New England’a getirmişti.
“Kamyoneti ona vermek güzel olurdu. Bunu gerçekten çok istiyorum” diye konuşan Brady sözlerini şöyle sürdürdü; “Mutlaka bir yolunu bulacağım.”
Butler, draft edilmemiş free agent (serbest oyuncu) bir çaylak ve artık muhteşem bir Super Bowl başarı hikayesi var. Para kazanmak için oynayan bu genç adam (diğerlerine göre daha düşük fiyatlara), aniden ortaya çıktı ve inanılmaz bir iş yaparak Pats’in Super Bowl’u kazanmasını sağladı. Bunun yaşanacağını kimse öngöremedi ama Brady’nin söylediğine göre o ve takım arkadaşları Butler’ın bu işi yapabilecek yeteneğe sahip olduğunu biliyorlardı ve bu inanılmaz oyun onları şaşırtmadı.
“Malcolm gibi biri bu tarz yani içgüdüsel ve hızlı gelişen oyunları iyi oynar. Bu tip  oyunlar onun en iyi yaptığı işler.” diye konuşan Brady, ekledi; “Bunun hiçbirimiz için sürpriz olduğunu zannetmiyorum çünkü bu tam anlamıyla onun becerilerini yansıtan bir pozisyondu. Pek çok insan sezon boyunca bunu görebilme fırsatını yakalayamamıştı.”
Şimdi Butler kazandığı Super Bowl primini iyi bir muhasebeci işe almak için kullanabilir. Malum bu gerçekten pahalı bir kamyonet. Butler için yaşadıkları bu soruna fazlasıyla değmiş olmalı…

 

Yazan: Barbaros Ataer