NFL’de serbest oyuncu piyasasının açılmasına kısa bir süre dev takaslar gelmeye devam ediyor. LeSean McCoy’un Buffalo Bills’in yolunu tutmasından sonra bir başka önemli yıldız, Brandon Marshall da takas edildi.
New York Jets, takas yoluyla yıldız wide receiver Brandon Marshall’ı kadrosuna katarken karşılığında beşinci tur draft hakkını Chicago Bears’a verdi…
Bu hamle, takımın yeni genel menajeri Mike Maccagnan’ın şuana kadarki en önemli hamlesi oldu. Jets bu hamleyle wide receiver’ları Eric Decker ve Percy Harvin’in yanına bir superstar daha eklerken genç oyun kurucuları Geno Smith’e bir silah daha vermiş oldu.
Şimdi New York Jets’in yüksek maaşı sebebiyle wide receiver Percy Harvin’i takımdan kesme ihtimali de yazılmaya başlandı.
Mayıs ayında 31 yaşına girecek olan Brandon Marshall, kariyeri boyunca Denver Broncos, Miami Dolphins ve Chicago Bears formaları giymiş, 2007 ve 2013 sezonları arasında her yıl 1,000 yardın üstüne çıkmıştı. Yıldız oyuncu geçtiğimiz yıl sakatlıklarla boğuşurken 721 yardda kalmış ve 13 maçta sekiz touchdown yapmıştı.
Marshall’ın takıma katılması ile birlikte 2015 NFL Draftı’nın altıncı sırasından seçim yapacak olan NY Jets’in wide receiver seçeceği söylentileri sonlandırılırken, bu sefer de ibreler Marcus Mariota’ya dönmüş durumda…

 

Yazan: Kaan Özaydın