Bir Dallas Cowboys antrenmanı daha olaylı bitti. Sezonun şampiyonluk adaylarından olan Cowboys’ta idman sırasında yıldız wide receiver Dez Bryant ile cornerback Tyler Patmon birbirine girdi.
İddiaya göre kavga, Bryant’ın Patmon’a ağızlık fırlatmasıyla başladı. Bununla yetinmeyen Bryant bir de sol yumruk savurdu ancak bundan sonra araya girilmesiyle kavga daha fazla büyümedi.
Antrenmandan sonra gazetecilerle konuşan Bryant, “Sadece iki hırslı oyuncunun kapışması. Antrenmanın başından beri birbirimize karşı oynuyorduk ve sonunda ben kendimi biraz fazla kaptırdım. Ben ona laf attım, o bana cevap verdi ve olay her fırsatta daha da büyüdü. İkimiz de geri adım atmadık ancak sonunda el sıkıştık, sarıldık ve birbirimize saygı duymaya devam ettik” dedi.
Genç cornerback Patmon ise “Biz bir aileyiz. Kampta işler kızışabiliyor ancak bu da işin bir parçası. Birbirimizi seviyoruz.” şeklinde konuştu.
Bryant’a birbirlerini sevip sevmedikleri sorulduğundaysa “Şüphesiz” dedi ve kimsenin takımda zayıf birini istemeyeceğini ekledi ve “Onunla birlikte savaşa bile girerim” diyerek sözlerini noktaladı.
Bu arada kavgayı ayırma görevi de Tony Romo, Joseph Randle ve Jeremy Mincey’e düştü…

 

Yazan: Giray Alptuna