Buffalo Bills’in bu yaz büyük ümitlerle transfer ettiği LeSean McCoy, Cuma sabahı attığı Tweet’e göre, bu Pazar beş haftadır yenilmeyen Cincinnati Bengals’a karşı oynayacakları maçta takımdaki yerini alacak. Bills ise McCoy’u Bengals maçının kadrosunda durumunu şüpheli olarak gösterdi.
LeSean McCoy, 27 Eylül’de Miami Dolphins maçında baldırından sakatlanmıştı. McCoy bahsedilen Tweet’i attığında takım arkadaşı Mario Williams, NFL HQ’da canlı yayındaydı. Atılan Tweet ile o da oldukça heyecanlandığını belirtti.
Yaptığı açıklamalarda takımın yıldız savunma oyuncusu Williams, “Oldukça sevindim. Onu sahada, aramızda görme düşüncesi bile beni oldukça mutlu etti. Eğer geri dönecekse bu maçı kazanmamız konusunda büyük bir artı olacak.” dedi.
Oyun kurucu Tyrod Taylor’ın da hafif bir sakatlığı bulunurken, McCoy’un dönüşü Buffalo Bills koşu hücumu için hayat kurtarır cinsten olacaktır. Yıldız oyuncu bu sene oynadığı maçlarda eski formundan uzak gözükse de henüz kendisini sahada %100 sağlıklı olarak görmediğimiz de bir gerçek…

Yazan: Aylin Banu Bekar