San Francisco 49ers oyun kurucusu Colin Kaepernick, Pazar gecesi akıllarda kalıcı bir performans sergileyerek kariyeri boyunca maçın ilk iki çeyreğinde kariyerinin en çok pas yardını aldı. Ravens karşısında ilk iki çeyrek sonunda 225 pas yardı alan başarılı oyun kurucu, Torrey Smith’e attığı 76 yard touchdown pasıyla sezondaki en uzun pasını atmış oldu.
Bu sezon çokça eleştirilen Colin Kaepernick, Giants ile oynadıkları maçta da bir süredir devam eden mağlubiyet durumunu tersine çevirememişti. Bu hafta oynanan Baltimore Ravens maçında şeytanın bacağını kıran San Francisco 49ers, maçı 25-20 kazanmayı başardı. Böylece sezonun ikinci galibiyetini almış oldu.
Kaepernick, 27 pasın 16’sında isabet bulup, bu pasları 340 yard ve iki touchdown ile tamamladı. Bu istatistikler de pas reytingi 128.2 olan bir oyun kurucu için gayet iyiydi.
Bu hafta Levis Stadium’da geçtiğimiz iki sezonun NFC şampiyonu Seattle Seahawks’a ev sahipliği yapacak olan Niners için kısa bir hafta olacak keza maç Perşembe gecesi maçı…
Seahawks, Niners ile karşılaştığı son altı maçın beşini kazandı. Bu maçlara playoff’lar ve geçen senenin unutulmaz Şükran günü maçı da dahil. Hatırlarsanız bu maçtan sonra Richard Sherman ve Russell Wilson, NBC setinde hindi yemiş ve bu görüntülerden sonra 49ers CEO’su Jed York bir tweet atarak bu görüntüleri yaşattığı için taraftarlardan özür dilemişti…

 

Yazan: Aylin Banu Bekar