Tecrübeli head koç Ken Whisenhunt’ın Tennessee Titans’da geçirdiği günler resmi olarak son buldu. Tennessee Titans yönetimi süregelen başarısız maçlarının sonuncusu olan Houston Texans maçından iki gün sonra head koçları Whisenhunt ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Takım sahiplerinden Amy Adams Strunk yaptığı açıklamada, ” Uzun süren değerlendirmelerden sonra Ken Whisenhunt’ın Titans takımı için üstlendiği head koçluk görevinin sona ermesine karar verdik. Sahada daha fazla gelişme görmeyi bekledik ama artık farklı alternatiflerle yola devam etmemiz gerekli olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu.
Strunk, “Ken’e takıma kattıkları ve yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz, bizi ileri taşımak için çok uğraştı.” ifadelerini kullandı.
Takımın head koç asistanlığını yapan Mike Mularkey, sezonun devamında head koçluk görevini üstlenecek. Mularkey aynı zamanda takımın tight end coachluğunu yapıyor. Mike Mularkey daha önceki yıllarda da Buffalo Bills ve Jacksonville Jaguars takımlarının head koçluğunu yapmıştı.
Umuyoruz Mike Mularkey’in performansı takımın head koçluğunu yaptığı sırada oynanan 20 sezon maçının sadece üç tanesini galibiyetle tamamlayabilen Ken Whisenhunt’dan çok daha parlak olur…
Yazan: Aylin Banu Bekar