NFL’in en başarılı ama bir o kadar da en sevilmeyen (biraz da kıskançlıktan olsa gerek) quarterback’lerinden Tom Brady’nin başarısının sırrı nihayet bulundu!

38 yaşına giren ve hala üst düzey performansından hiçbir şey kaybetmeyen Tom Brady, (doğrusu ben bu performansını eşi Gisele Bündchen’e bağlıyordum), hayatında hiçbir zaman bir yudum bile kahve içmediğini açıkladı.

Şimdi bu habere kahve severler tepki gösterebilir ancak Tom Brady yemek yeme alışkanlıklarını bilenler herhalde normal karşılar… Ünlü quarterback’in hiç süt ürünleri, glüten mantar, un, beyaz şeker ve biber kullanmadığını biliyor muydunuz?

Doğrusu Tom Brady’nin bu uzun süreli başarısı ve 2009’dan beri hiçbir maç kaçırmamış olmasının formülünün bu diyetin ne derece önemli olup olmadığını bilemeyiz…

Ancak işin gırgır tarafı; Boston’daki Dunkin’ Donuts’ın müşterilerine her Patriots galibiyetinden sonra bedava kahve ikram etmesi ve ligi 36 TD pası ile zirvede tamamlayan, takımına 12 maç kazandıran Tom Brady’nin bu ikramdan hiç faydalanamamış olması da bir ironi…

Tom amca gel sen bir de Türk kahvesi dene bakalım. Beğeneceğine bahse girerim!