Green Bay Packers’da Eddie Lacy şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde bileğindeki ağrı nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı söylenilen Lacy bugün takım tarafından sakat oyuncular listesine alındı.

Ayak bileğinden ameliyat olacak Eddie Lacy’nin aynı zamanda büyük ihtimalle sezonu kapattığı açıklandı. Geçtiğimiz sezon head koç Mike McCarthy’nin fazla kilolarından şikayetçi olduğu Lacy, kilolarından kurtulup iyi bir off-season geçirmişti.

Bu sezonki oynadığı altı maçta carry başına 5.1 yard’lık performans gösterip toplamda 360 yard koşan Lacy’nin Green Bay Packers ile olan sözleşmesi bu sene sonu bitiyor. Bu da yıldız oyuncunun Packers’taki geleceğini belirsizleştiriyor.

Öte yandan Lacy’nin yedeği James Starks’da dizindeki sakatlık sebebiyle dört hafta sahalardan uzak kalacak. Böylece bütün iş wide receiver Ty Montgomery ve geçtiğimiz günlerde Kansas City Chiefs’ten transfer edilen Knile Davis’e kalacak. Hatta bu rotasyonda bir diğer wide receiver Randall Cobb bile yer alabilir.

Takım geçtiğimiz günlerde çaylak oyuncu Don Jackson’ıda antrenman kadrosundan as kadroya aldığını açıkladı. Jackson, NCAA’de Nevada’da geçirdiği iki yılda 2,000 yard koşup 17 touchdown kaydetmişti. Takımdaki bu sıkıntılar hakkında konuşan Aaron Rodgers, “Aciliyet gerektiren bazı durumlar var fakat kesinlikle panik yok.” açıklamasında bulundu.

Packers hücumunun sıkıntılar çektiği şu günlerde Lacy’nin de gitmesi takıma büyük zarar verecek gibi. Rodgers’ın takım kötü giderken ki soğukkanlılığına ve ‘R-E-L-A-X’ tabirine hepimiz aşinayız. Bakalım yıldız oyun kurucu takımını bu noktadan nasıl çıkaracak…