Son yıllarda gözden düşmüş olmasına rağmen yakın tarihin en büyük rekabetlerinden bir tanesinde, son randevunun kazananı Tennessee Titans oldu ve sezonun yükselişte olan ekibi, ilk yarısını 27-0 önde kapattığı AFC Güney derbisinde Jacksonville Jaguars’ı 36-22 ile mağlup ederek bu sezonki dördüncü galibiyetine ulaştı.

Bekleneni veremediği Philadelphia Eagles macerasından sonra Titans formasıyla eski günlerine dönen DeMarco Murray, takımı adına yine karşılaşmanın yıldızı olurken tecrübeli running back, Jaguars savunmasına karşı 123 yard koşmayı başardı ve bu istatistiğine bir de koşu touchdown’u ekledi.

Murray’nin dev performanslarına bu sezon fazlasıyla tanık olan Tennessee ekibinde, bu karşılaşmanın asıl mutluluk veren gelişmesi çaylak running back Derrick Henry’nin kendisinden beklenen oyunu en nihayetinde sahaya yansıtması oldu.

Harika geçirdiği ve gelecek için çok olumlu sinyaller verdiği pre-season döneminin ardından normal sezonun ilk yedi haftasını suskun geçiren Henry, NFL kariyerinin ilk touchdown’una bu maçta ulaştı ve toplam 60 yard’lık koşu oyunu gerçekleştirirken 37 yard pas tuttu. Genç oyuncu, bu iki istatistikte de sezonun en iyi performansını çıkardı.

Sezonun başlarında, büyük bir sürpriz potansiyeline sahip olduğu düşünülen ancak haftalarda ilerledikçe bu rolünü Titans’a kaptıran Jaguars ise, ilk yarısında varlık gösteremediği bir karşılaşmada daha, oyunun koptuğu dakikalarda bulduğu touchdown’lar sayesinde sansasyonel bir hezimetten kurtulmuş oldu.

Bu sezon, attığı çoğu touchdown pasını farkın açıldığı zamanlarda kaydeden “Garbage Time”ların kralı Blake Bortles, Perşembe gecesi de attığı üç touchdown pasının tamamını ikinci yarıda bularak takımını oyun içinde tutamadığı bir karşılaşmadan daha iyi istatistiklerle ayrıldı. Yani genç oyuncu, bir bakıma Jaguars taraftarlarını kahrederken “Ha ilk çeyrekte atmış ha garbage time’a, ben getirdiği puana bakarım. “diyen Fantasy oyuncularını fazlasıyla memnun etti.