1978 yılında bir ortağıyla birlikte Home Depot’u kurarak milyarder olan ve NFL’de Atlanta Falcons’ın, MLS’de ise Atlanta United takımlarının sahibi olan Arthur Blank, Super Bowl öncesi hiçbir masraftan kaçınmayacak.

Mal varlığının yaklaşık 3.1 milyar dolar olduğu düşünülen Blank, tüm Atlanta Falcons çalışanlarını Houston’a götüreceğini açıkladı!

Atlanta Falcons’ın şu anda yöneticiler hariç 269 eleman çalıştırdığını düşünürsek basit bir hesap yapabiliriz… AFC şampiyonluk maçının bitmesiyle yükselen Super Bowl bilet fiyatlarının en düşüğü 3.675 dolardan. Yani herkesi maça götürmek Blank’e yaklaşık bir milyon dolara mal olacak!

74 yaşındaki Arthur Blank, Falcons’ın NFC şampiyonluk kupasını kaldırdığı sırada sahnede yaptığı dans ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Blank, 2002 yılından beri Falcons’ın sahibi konumunda.

18 yıldan sonra ilk defa Super Bowl’da boy gösterecek Falcons’ın bu başarısında payı olan herkesi ödüllendirdiği için ünlü iş adamını tebrik etmek lazım.

Eğer siz de Super Bowl’a bedavaya gitmek istiyorsanız, Falcons’ın şu anda açık olan 14 pozisyonu için çalışan aradığını da ekleyelim. Elinizi çabuk tutun…