Central European Football League’deki (CEFL) temsilcimiz Koç Rams, ikinci sınavına Vukovi Belgrad deplasmanında çıkıyor. İlk maçın ardından bir kez daha Sırbistan’a konuk olacak Rams’in Vukovi ile oynayacağı karşılaşma, 20 Mayıs Cumartesi günü TSİ 17.00’de başlayacak.

CEFL macerasına, 15 Nisan Cumartesi günü bir başka Sırp temsilcisi Kragujevac Wild Boars karşısında başlayan Rams, maçın ilk yarısını 14-7 üstün kapatsa da ikinci yarıda Wild Boars’un kaydettiği iki touchdown’a karşılık veremeyince sahadan 21-14’lük skorla yeni ayrılmıştı (Karşılaşmanın detaylı haberine buradan ulaşabilirsiniz).

Rams’in bu hafta karşılaşacağı Vukovi Belgrad ise CEFL’in kısa tarihine damgasını vurmuş takım olarak öne çıkıyor. 12 sezondur düzenlenen bu özel ligde her sene finalde yer alarak büyük bir istikrar örneği sergileyen Vukovi, 11 finalin altısında da şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı.

CEFL’deki son şampiyonluğunu 2014 yılında Ljubljana Silverhawks karşısında kazanan Vukovi, son iki yılda ise sırasıyla Novi Sad Dukes ve Graz Giants’a boyun eğerek ligi ikinci sırada tamamlamamıştı.

Uluslararası Amerikan Futbol Federasyonu (IFAF) tarafından düzenlenen Şampiyonlar Ligi’nde de önemli işlere imza atan Vukovi, son olarak 2015 yılı finalinde Carlstad Crusaders’a mağlup olarak ikincilik kürsüsündeki yerini almıştı.

20 Mayıs Cumartesi günü bu zorlu ekibin karşısına çıkacak Koç Rams’e başarılar diliyor ve Sırbistan’dan ülkemize galibiyetle dönmelerini temenni ediyoruz.